Medlemstilbud til studenter

Det er flere gode grunner til å bli medlem av Econa. I tillegg til at organisasjonen jobber for å fremme din utdanning og karriere, skal et medlemskap også lønne seg økonomisk. For bare kr. 150,- i semesteret får studentene blant annet:

CV og søknadsretting

Vi tilbyr retting og gjennomlesning av CV og søknader. Hvis du ønsker tilbakemelding på din CV eller søknad, sender du dokumentene og medlemsnummeret ditt til cv@econa.no.

Kontrakts-gjennomgang med en av våre jurister

Når du får tilbud om en ny jobb, ved endt mastergrad, kan du sende inn arbeidsavtalen for en sjekk hos våre jurister før du signerer. Send epost til advokat@econa.no.

PC- forsikring

Studentmedlemmer får pc-forsikring gjennom Danske Bank. Du må være kunde hos Danske Bank for å få denne fordelen.

Studentforsikring

Studentforsikringen er en forsikring som alle studenter bør ha. Studentforsikringen i Storebrand får du tilgang til gjennom ditt medlemskap. Forsikringen gjør det enkelt for deg: du får reise-, ulykkes- og innboforsikring i en pakke, til Storebrands beste priser. Velg dekning avhengig om du studerer i Norge eller i EU/EØS/Sveits. Det koster 1 188,- i året (per 1.1.2021).

Boliglån

Som Econa-medlem får du tilgang til Akademikerne Pluss-avtalen hos Danske Bank. Med den kan du være sikker på at du får en av markedets beste boliglånsrenter, billån, spareprodukter og fondsplasseringer.

Studentgrupper

Econa har studentgrupper ved 14 studiesteder i Norge og utlandet. Econas studentgrupper står for en rekke spennende arrangementer på skolene i løpet av året.

Lokalavdelinger

Econa har 14 lokalavdelinger over hele landet. Avdelingene arrangerer faglige og sosiale aktiviteter, og det er vanligvis gratis å delta på disse. I Oslo-avdelingen foregår de fleste aktivitetene i syv forskjellige nettverk, i form av medlemsmøter og nettverkstreff. Alle studenter er velkomne til å delta på arrangementer i sin lokalavdeling.

Fagtidsskriftet Magma

Econas masterstudenter får tilsendt fagtidsskriftet Magma 8 ganger per år. Magma finnes også elektronisk her.

Lønnskalkulator

I Econas lønnskalkulator kan du fylle inn variabler som gjør det mulig å kalkulere hva du, eller dine ansatte bør ha i lønn. Du kan segmentere på faktorer som eksamensår, ansiennitet, bransje, stillingstrinn og geografi. 

Lønnsstatistikken

Econas årlige og omfattende lønnsstatistikk er et nyttig verktøy for medlemmer som skal forhandle om lønn og gir også en anbefaling til nyutdannede.

Rabattavtaler

Econa tilbyr ulike rabatter til sine medlemmer. Blant rabattavtalene har vi avtale med Danske Bank i samarbeid med Akademikerne. Oversikt over de ulike rabattene finnes her. Rabattene endrer seg, og som tillitsvalgt er det viktig å være oppdatert på disse.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.