Econa Trøndelag

Econa Trøndelag satser på å være det første valget for våre høyt utdannede medlemmer når de skal velge faglig påfyll, bistand med karrieren, og riktige valg av leverandører for personlige bank og finans tjenester. I tillegg ønsker vi å være blant de beste på sosiale arrangement i Trøndelag.

Illustrasjon Trondheim lokalavdeling

Med sitt høye aktivitetsnivå forsøker Econa Trøndelag å fremme deltakelse og engasjement fra våre medlemmer. Styret i Trøndelag ser med glede på forslag fra medlemmer som har spesifikke ønsker til arrangementer i regi av foreningen, så ta gjerne kontakt.

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Trøndelag her!

Salgsbetingelsene finner du her.

Bli kjent med Styret!

Nikolas Adam, Styreleder

Portrett av Nikolas Adam

Nikolas Adam

Nikolas er opprinnelig fra Athen i Hellas, og har vært med i Econa Trøndelag i flere år og har sittet i styret siden 2017. Nikolas ble valgt som styreleder i 2021. 

Han har studert på BI og har sin mastergrad derfra. Han er også statsautorisert regnskapsfører og sertifisert innen HR og lønn fra Regnskap Norge. Nikolas jobber i dag som HR and Admin Manager i Scanbio Marine Group, og i tillegg tar videre utdanning innen Human Resource Management på BI.

På spørsmålet om hvorfor Nikolas er med i styret i Econa Trøndelag så svarer han:

«Jeg er opptatt av at våre medlemmer skal få mest mulig utbytte av medlemskapet sitt i Econa, og dette er noe jeg trives med å være med å bidra til. Styret i Econa Trøndelag jobber for at våre medlemmer skal få tilbud om faglige og sosiale arrangement av ypperste kvalitet».

Morten Solheim, Nestleder

Portrett av Morten Solheim

Morten Solheim

Morten har vært medlem i Econa siden 2015 og engasjert i styret fra mars 2020. Til daglig arbeider han ved Handelshøyskolen BI, og har ansvaret for å koble sammen BI og næringslivet.

«Å kunne være en del av Econa, og få lov til å arbeide for at medlemmene skal få en så høy nytteverdi som mulig, gir meg mye. Alle de unike fordelene som et medlemskap i Econa gir, sett sammen med det de nettverksmulighetene man får, gjør at jeg har lyst til å bidra slik at flest mulig kan få ta del i dette.»

Mads Heimgard, Styremedlem

Portrett av Mads Heimgard

Mads Heimgard

Mads ble medlem av Econa under studiene i 2005. Siden mars 2018 har han vært en del av styret i Econa Trøndelag, og har vært økonomiansvarlig fra 2019. Han jobber som controller hos Norsk Kylling.

«Gjennom styrearbeidet har jeg hatt mulighet til å delta på faglige og sosiale arrangementer, der jeg også har fått møtt en del av medlemmene. Tiden i styret har gitt meg mer innsikt i alle muligheter vi medlemmer har gjennom Econa, noe jeg vil anbefale alle våre medlemmer å sjekke ut.»

Morten Antonsen, Styremedlem

Morten har vært med i styret til Econa Trøndelag siden april 2019, og har vært medlem i Econa i mange år. Han er utdannet Siviløkonom og jobber til daglig i Trondheim kommune ved IT-tjenesten. Morten har ansvar for de meget populære Excel kursene som Econa Trøndelag arrangerer med jevne mellomrom.  

Monica G. Steneng, Styremedlem

Monica har vært med i styret til Econa Trøndelag siden april 2019, og har vært medlem i Econa siden studietiden på TØH.  Hun har hatt forskjellige jobber innen økonomi og ledelse, og jobber nå som seniorkonsulent hos EVRY Økonomitjenester, en jobb hun trives veldig godt med. Hun har også hatt flere styreverv, blant annet som styreleder i en barnehage i flere år. 

«Jeg ønsker å bidra gjennom Econa fordi jeg synes styrearbeid er viktig, og det er givende å kunne bidra på arenaer også utenom jobb. Jeg har også tidligere vært med på Econas program «Økonomiglede», hvor vi trente opp frivillige fra Econa til å undervise ungdomsskoleelever i privatøkonomi. Dette var kjempe gøy, og et utrolig viktig tema som jeg er stolt av å ha vært en del av! Resultatet av Økonomiglede, er i dag at privatøkonomi kom inn som en del av læreplanen for ungdomstrinnet.»

Kamilla Korsnes Rivera, Styremedlem

Portrett av Kamilla Korsnes Rivera

Kamilla Korsnes Rivera

Kamilla ble studentmedlem i 2010, og ble med i styret i Econa Trøndelag i 2020. Til daglig jobber Kamilla som konsulent og fagansvarlig hos Jefferson Wells. 

«Jeg har helt siden studietiden hatt stor nytte av Econa medlemskapet, og var derfor veldig motivert for å bidra inn i styret og skape et best mulig tilbud for våre medlemmer i Trøndelag. I tillegg er det gøy å være en del av et større fellesskap og nettverk for økonomer!»

Thor Sollied Ihle, Styremedlem

Portrett av Thor Ihle

Thor Ihle

Thor er 29 år og kommer fra Oslo. Hatt styreverv i Econa i 5 år. Han jobber som ledelseskonsulent og er utdannet Siviløkonom og har en bachelor i organisasjonspsykologi. 

«Jeg er aktiv i Econa på grunn av godt samhold, masse glede og moro.»

 

 

Louise N. Green, Varamedlem

Louise har vært med i Econa Trøndelag siden 2017, som styremedlem, nestleder og varamedlem. Hun har en Mastergrad i Marketing fra TØH. Louise jobber i dag som Markedsfører hos Sit. 

Ellen Kristine Støre Govatsmark, Varamedlem

Portrett av Ellen Kristine Støre Govatsmark

Ellen Kristine Støre Govatsmark

Ellen Kristine har vært med i Econa Trøndelag sitt styre siden 2017 (som styremedlem, styreleder og varamedlem). Hun jobber til daglig som økonomi- og finansdirektør i ALLSKOG SA, og har mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole i 2007 og bachelorgrad fra TØH (NTNU handelshøyskolen) i 2005.

«Jeg mener at Econa er en svært nyttig medlemsorganisasjon for økonomer. Econa er der gjennom alle livsfaser, enten man har behov for arbeidsrettslig hjelp, faglig påfyll eller å treffe andre med samme fagbakgrunn.»

 

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til 9kolas@gmail.com