Styrenettverket

Styrenettverket ble etablert i Oslo/Akershus avdelingen i 1998, og arrangerer møter med faglig tilknytning til styrearbeid. Det avsettes tid i møtene for å bli bedre kjent med hverandre, slik at våre personlige nettverk også kan bli utvidet.

Nettverket består av personer med interesse og erfaring fra styrearbeid, men det er selvsagt ikke krav om erfaring fra styrearbeid for å være med i nettverket. Styrenettverket arrangerer Medlemsmøter som er åpne for alle medlemmer av Econa. 

Til medlemsmøtene inviterer vi inn eksterne ressurspersoner som innledere, men drar også nytte av den kompetanse som finnes internt i nettverket når dette er naturlig. Vi arrangerer også nettverksmøter i samarbeid med andre faglige nettverk i Osloavdelingen når tema er relatert til styrearbeid. Da styrearbeid med fordel kan inkludere faglig input fra alle de andre nettverkene i foreningen, ser vi på dette som en naturlig utvikling.

Dersom du har lyst til å delta i nettverksstyret til Styrenettverket, eller melde deg inn i nettverket for deltakelse på møtene, ta kontakt med Nettverksleder Wenche Kristiansen Johre.

Styremedlemmer: Nina Elisabeth Hornnæss

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.