Econa Oslo/Akershus

Norges største og mest aktive lokalavdeling. Her får du mulighet til å møte dyktige personer, knytte nettverk med likesinnede og holde deg faglig oppdatert ved å delta på våre medlemsmøter.

Styret i Econa Oslo / Akershus for 2021-2022. Fra venstre, Jostein Ruste, Lars Nedreberg, Gunhild Hasla Halvorsen, Per Augdahl, Adrian Munthe, Adeleid Ansnes, Agnes Lusti, Lise Hoff Wollan og Ida Mathisen. Ellen Beathe Schei mangler på bildet.

Foto:

Styret jobber for å aktivt støtte fagnettverkene med den nye digitaliseringen og tilrettelegge for arrangering av medlemsmøter. Vi ønsker å være en støttespiller og bistå nettverkene. Nytt for året er å jobbe tettere mot administrasjonen og dra synergier. 

I tradisjonen tro består styret i Econa Oslo og Akershus av tre studentrepresentanter. Agnes fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU, Jostein fra Handelshøyskolen BI, og Adrian fra OsloMet. Studentene bidrar til å beholde medlemmer og tette overgangen fra student til ungt medlemskap i Econa.  

Se alle kommende kurs og arrangementer fra Econa Oslo/Akershus

Har du lyst til å bli medlem i et av nettverkene, i styret eller har forslag til et tema vi bør arrangere medlemsmøte om er du velkommen til å ta kontakt med oss her (osloakershus@econa.no)

Salgsbetingelsene finner du her

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.