Econa Oslo/Akershus

Norges største og mest aktive lokalavdeling. Her får du mulighet til å møte dyktige personer, knytte nettverk med andre økonomer i regionen og holde deg faglig oppdatert - uavhengig av hvor du er i karriereløpet. Vi er her for deg!

Foto: Gry Ljøterud

Styret i Econa Oslo/ Akershus jobber aktivt med å støtte de 11 fagnettverkene med den nye digitaliseringen og tilrettelegge for arrangering av medlemsmøter. Vi er en viktig støttespiller og bistår nettverkene ved behov. Fokuset i år ligger på å skape et økt engasjement i det frivillige arbeidet og sørge for å opprettholde en høy aktivitet ute i nettverkene for å sikre relevant og god opplevd medlemsnytte. Vi jobber også tett mot administrasjonen og ønsker å dra synergier fra dette. Styret består også av 3 studentrepresentanter som bidrar til å beholde medlemmer og tette overgangen fra student til ungt medlemskap i Econa. 

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Oslo og Akershus her!

Fagnettverkene som underligger lokalavdelingen er spesialisert i egne fag- og interesseområder, og sørger for medlemsnytte og kunnskapsdeling gjennom relevante arrangementer og medlemsmøter. Her får man faglig input og glimrende muligheter for nettverksbygging. Fokuset er at det skal være faglig givende å være medlem, men det arrangeres også aktiviteter som fremmer det sosiale, hyggelige og uformelle. Les mer om de ulike nettverkene under og finn dine områder for interesse.  

Har du lyst til å bli medlem i et av nettverkene, i styret eller har forslag til et tema vi bør arrangere medlemsmøte om er du velkommen til å ta kontakt med oss her (osloakershus@econa.no)

Salgsbetingelsene finner du her

Styret består av:

Per Maltun

Foto: Gry Ljøterud

Per Maltun 

Per Maltun er Styreleder for Econa Oslo og Akershus. Er bosatt på Stabekk, gift og har et barn. Per har lang erfaring fra ledende stillinger nasjonalt og internasjonalt fra telecom og IT bedrifter. Sist som salgs og markedsdirektør for et selskap i Telenor gruppen, Norkring. Per har også lang erfaring fra styrearbeid i frivillige organisasjoner som Fossum, Elbilforeningen. Per jobber for tiden som selvstendig næringsdrivende og innehar flere Styreverv. I arbeidet med å videreutvikle Econa O&A vil Per fokuserer på å reetablere gnisten og engasjementet i det frivillige arbeidet, passe på at vi får til en sømløs og enkel måte å sikre arrangementene våre, lytte til nettverkene og deres behov og passe på at vi har det litt «gøy» på veien. I prosessen er han opptatt av at vi i Econa O&A videreutvikler oss som organisasjon med nye konsepter/møteplasser og blir enda mer synlige for omverden.

Portrettfoto av ung kvinne som smiler til kamera

Tine Maurstad Larsson

Foto: Gry Ljøterud

Tine Maurstad Larsson

Tine er nestleder for Econa Oslo og Akershus, og er forretningsutvikler, strateg og økonom. I dag jobber hun som senior forretningsutvikler i Posten Norge AS, og har tidligere erfaring fra staten og som konsulent. Tine finner stor glede i å bidra med sin kompetanse og erfaringer inn i styrevervet i Econa Oslo og Akershus, og håper hun kan bidra til at Econa gir høy opplevd nytteverdi for sine medlemmer. 

 

Gunhild Hesla-Halvorsen

Foto: Gry Ljøterud

Gunhild Hesla-Halvorsen

Gunhild er økonomiansvarlig i Econa Oslo/Akershus, er utdannet fra NHH og Universitet i Bergen og bosatt på Lillestrøm. Gunhild er i tillegg medlem av Kulturnettverket og ønsker å tilrettelegge for gode sosiale aktiviteter slik at Econa Oslo/Akershus har et bredest mulig tilbud av arrangementer til sine medlemmer. 

 

Josefin Styve

Foto: Gry Ljøterud

Josefin Styve

Josefin har en master i strategi og ledelse samt en CEMS-grad fra Norges Handelshøyskole og Corvinus University of Budapest. Hun jobber i dag med kommunikasjon og markedsføring i rollen som Account Manager i UM, etter å ha jobbet som Management Trainee i NENT Group (nå Viaplay Group) i halvannet år. Gjennom studietiden var hun aktiv i studentpolitikken og andre frivillige verv, og hun ønsker nå å bruke sitt engasjement videre som styremedlem i Econa Oslo og Akershus.

 

Marie Dale

Foto: Gry Ljøterud

Marie Dale

Marie er ferdig utdannet i juni 2022, og jobber nå i avdelingen Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS) i PwC. Hun har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Norges Handelshøyskolen og mastergrad i MSc in Finance fra BI Oslo. Marie har vært frivillig engasjert som styremedlem i studentstyret til NHH og BI Oslo under hele studietiden, og siste året som leder for Econa BI Oslo. Som styremedlem ønsker hun bidra til engasjement og høy aktivitet, og at Econa-medlemmer skal ha høy opplevd nytte av sitt medlemskap.  

Matilde Konradsen Waldermo

Matilde Konradsen Waldermo

Foto: Privat

Matilde har en bachelorgrad innen økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen NMBU og studerer 4. året master, også ved NMBU. I tillegg til å være del av styret for Econa Oslo og Akershus er Matilde også nestleder for Econa NMBU. Der fungerer hun som leders høyre hånd og er klar for å ta ekstra ansvar der det er behov. Hun har vært med som studentrepresentant siden høsten 2022 og trives veldig godt.

 

Ola Akesson

Ola Akesson

Foto: Gry Ljøterud

Ola har erfaring fra ledende stillinger innen media, fintech og edtech, og jobber i dag som Business Development Director i Attensi. Han har studert prosjektledelse ved BI og har en MBA fra Warwick Business School. Som styremedlem i Econa Oslo og Akershus ønsker han sammen med styret å bidra til et variert og relevant tilbud for Econa sine medlemmer.

 

Olav Brokke

Foto: Privat

Olav Brokke

Olav er oppvokst i Oman, Norge og Nederland og har bakgrunn fra HVL og Norges Handelshøyskole. Han jobber nå i Oslo som revisor hos PwC. Han har tidligere vært leder for studentgruppene til HVL og NHH. Som styremedlem i Econa Oslo/Akershus ønsker han å representere den yngre delen av medlemsmassen og øke engasjementet blant Econa sine frivillige. 

 

Bilde av ung mann som smiler til kamera og en solnedgang i bakrunnen.

Oscar Kristensen

Foto: Privat

Oscar Kristensen

Oscar er opprinnelig fra Steinkjer, men har bodd og studert i Oslo siden 2019. Han går 5. året på siviløkonom-studiet på OsloMet, der han også har tatt bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Tidligere har Oscar gått Luftforsvarets befalsskole og jobbet i Forsvaret i tre år som yrkesbefal i Bardufoss. Til daglig på studiet sitter han som styreleder for Econa OsloMet, har vært medlem i tre år og har hatt styreverv i snart to år. Oscar trives godt med å fronte Econa på skolen, og lage gode arrangementer som bidrar til faglig påfyll og nettverksbygging. 

 

Øyvind Knutsen

Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Øyvind Knutsen

Øyvind studerer MSc in Business med Leadership and Change 4. året på BI Oslo. I tillegg til rollen som studentrepresentant i styret til Econa O&A er han masteransvarlig på Econa BI Oslo og fungerer som et talerør mellom lokalavdelingen og studentstyret. Bakgrunn som fotballkeeper i Eliteserien og Obos-Ligaen, og jobber til daglig på strømbørsen Nord Pool AS som deltid Trading Adviser.

Vil du engasjere deg i Econa?

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til Per.Maltun@outlook.com

 

Kommende kurs og arrangementer fra Econa Oslo og Akershus

Se flere kurs og arrangementer