Smarte og bærekraftige samfunn

Med våre lokal nettverk så har muligheten til å danne nettverk men andre i liknende situasjoner.

Smarte og bærekraftige samfunn-nettverket» ønsker å debattere hvordan smart teknologi muliggjør bedre velferdstjenester for innbyggerne, mer effektiv drift av offentlig og privat sektor, og hvordan det gjør byer attraktive for næringsutvikling. Nettverket vil også belyse hvordan samfunnet kan utvikles til å bli bærekraftig og moderniseres slik at økonomiske, sosiale og miljømessige verdier står i fokus.

Bakgrunnen for etableringen av nettverket  er blant annet eldrebølgen, økt urbanisering, klimautfordringer og ikke minst den teknologiske utvikling som gir uante muligheter for smarte, bærekraftige og effektiviserende løsninger. Smart City er et omfattende tema med mange subkategorier. Eksempler som Smart Trasnportation, Smart Governance, Smart Citizen, Smart Healthcare, Smart Technology, Smart Energy, Smart Building, Smart Mobility og Smart Infrastructure bør nevnes. 

Gjennom arrangementer og medlemsfordeler skal medlemmene få verdifull input om temaet, og få muligheten til å  bygge nye relasjoner. I tillegg vil de bli kjent med virksomheter, kommuner, organisasjoner og gründere  som på ulike måter tar i bruk smart teknologi eller jobber for å sikre at fremtidens byer og samfunn er i riktig utvikling. 

Nettverksstyret består av følgende medlemmer:

Leder: Andreas Berg Dale
Styremedlemmer: Kristiane Weisteen, Thanh Lam Vuong og Thomas Bahnsen

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.