Markedsføringsnettverket

Markedsføringsnettverket er nettverket for alle som interesserer seg for markedsføring. Vår ambisjon er å skape en levende møteplass, der du kan treffe andre som interesserer seg for fagområdet. Nettverket legger vekt på relasjonsbygging og muligheter for å treffe interessante personer å dele kunnskap og erfaring med.

Vi er et aktivt styre som sammen har ansvaret for å videreutvikle nettverket, planlegge og gjennomføre nettverkstreff og medlemsmøter.  

Dersom du ønsker mer informasjon om hva dette innebærer eller om du har ideer og ønsker å bidra til å få frem interessante tema til nettverkstreffene, ta kontakt med nettverksleder Ida Mathisen.

Styremedlemmer: Catherine Munkvold, Ingunn Steinsland Kristiansen og Kristian Wulfsberg Majer.

Vil du bli en av oss?

Vi søker en god relasjonsbygger med indre drivkraft og interesse for markedsføring! Vår hverdag består av å lage en arena for å diskutere fag, følge med i tiden og arrangere høyaktuelle medlemsmøter. Har du motivasjonen til å gi den ekstra medlemsnytten våre medlemmer fortjener?

Du må ha tid til å bidra i et frivillig styreverv, være komfortable med å jobbe på digitale flater og ha mulighet til å stille opp på de fysiske medlemsmøtene. Sammen skal vi bidra til gode møteplasser for medlemmene i Econa. Vi verdsetter gode kommunikasjonsferdigheter og evnen til å jobbe mot felles mål og resultater. 

Treffer annonsen deg? Send en e-post til styreleder med CV og noen ord om deg selv, vi innstiller to nye styremedlemmer fortløpende.