Markedsføringsnettverket

Markedsføringsnettverket er nettverket for alle som interesserer seg for markedsføring. Vår ambisjon er å skape en levende møteplass, der du kan treffe andre som interesserer seg for fagområdet. Nettverket legger vekt på relasjonsbygging og muligheter for å treffe interessante personer å dele kunnskap og erfaring med.

Vi er et aktivt styre som sammen har ansvaret for å videreutvikle nettverket, planlegge og gjennomføre nettverkstreff og medlemsmøter.  

Dersom du ønsker mer informasjon om hva dette innebærer eller om du har ideer og ønsker å bidra til å få frem interessante tema til nettverkstreffene, ta kontakt med nettverksleder Ida Mathisen.

Styremedlemmer: Ingunn Steinsland Kristiansen og Kristian Wulfsberg Majer.

Vil du bli en av oss?

Vi søker en god relasjonsbygger med indre drivkraft og interesse for markedsføring! Vår hverdag består av å lage en arena for å diskutere fag, følge med i tiden og arrangere høyaktuelle medlemsmøter. Har du motivasjonen til å gi den ekstra medlemsnytten våre medlemmer fortjener?

Du må ha tid til å bidra i et frivillig styreverv, være komfortable med å jobbe på digitale flater og ha mulighet til å stille opp på de fysiske medlemsmøtene. Sammen skal vi bidra til gode møteplasser for medlemmene i Econa. Vi verdsetter gode kommunikasjonsferdigheter og evnen til å jobbe mot felles mål og resultater. 

Treffer annonsen deg? Send en e-post til styreleder med CV og noen ord om deg selv, vi innstiller to nye styremedlemmer fortløpende.