Super innboforsikring – både når du leier og eier

Econas Innboforsikring super gjennom Storebrand dekker alt du har i leiligheten eller huset ditt – innbo og løsøre, sykkel og ski. Du er også dekket når du flytter tingene fra sted til sted, og hvis du bare har litt uflaks.

To Econamedlemmer sjekker innboforsikring fra Storebrand på en datamaskin

Innboforsikring super fra Storebrand dekker både dine og samboerens ting

Foto: Storebrand

Innboforsikringen til Econa har fast pris avhengig av verdien på tingene dine. I utgangspunktet dekker den tap for 500 000 kroner, men er innboet ditt verdt mer, kan du selv gå opp til 1,5 million eller enda høyere. Du slipper altså å forhandle priser selv – det er dette som kalles «kollektiv forsikring».

Forsikringen gjelder også utenfor hjemmet

Innboforsikringen har en superdekning. Det betyr blant annet at du er bedre sikret hvis du har med deg tingene dine utenfor husets fire vegger. Det inkluderer både sykkel, el-sykkel, ski – og bunad.

I tillegg til å dekke tyveri, gjelder forsikringen for skader på sportsutstyr når du bruker det, for eksempel hvis du knekker en ski i skibakken eller skader sykkelen ved et velt.

Forsikringen dekker dessuten tyveri fra låst bil og båt i Norden.

Samboerens og barnas ting er også dekket

Kjærestens hjemmekino eller surfebrett, samboerens arvede kunst eller barnas leker – alt er dekket.

Uflaksforsikring

Du er også forsikret dersom tingene dine får støtskader, for eksempel ved privat flytting, eller hvis noe faller i gulvet. Og er uhellet din egen skyld, er det greit å vite at du har uflaksforsikring med fast lav egenandel.

Er du Econa-medlem, får du alltid gode forsikringsvilkår.

Ny forsikringsavtale fra 1. januar 2023

Econa har inngått en ny forsikringsavtale med Eika. Den nye avtalen gjelder fra og med 01.01.2023.

Les mer om den nye forsikringsavtalen!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.