Slik får du råd til å kjøpe din egen leilighet

Mange har lyst til å kjøpe egen leilighet når studietiden er over og det kommer fast lønn inn hver måned. Vår partner Danske Bank har gode råd og ulike former for sparetilbud til deg som vurderer å kjøpe din første bolig.

Econa-medlem-sjekker-banktilbud-på-datamaskin

Danske Bank hjelper deg med det første boligkjøpet.

Foto: Anorak

Hvor dyr bolig kan jeg kjøpe? Hvor mye får jeg låne, hva kreves av egenkapital, og hvordan får jeg finansieringsbevis? Danske Bank har utarbeidet en smart guide for førstegangskjøpere.

Ekstra gunstig rente for deg under 34

Er du under 34 år, gir Danske Bank deg en ekstra gunstig rente, slik at du skal komme deg inn på boligmarkedet. Renten er fremforhandlet av Econa – du slipper altså å presse renten selv. Og når renten går ned, passer vi på at banken gjør sine justeringer som de skal.

Econamedlemmer får gode betingelser på boliglån og andre banktjenester.

Spar i BSU i noen år …

Bolig er blitt dyrt, og dermed betyr egenkapitalkravet på 15 prosent at du trenger en betydelig sparekonto. Kanskje må du spare i noen år, og i Danske Bank får du din egen BSU-konto med bankens beste sparerente.

… eller spar i fond

I fond svinger verdien av pengene dine mer enn i banken, men de gir ofte større avkastning. Som Econamedlem får du spesielt gode betingelser på fondssparing i Kron. Kron holder også fra tid til annen gode webinarer der du kan plukke opp investeringstips.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.