Ung-kveld fylt med inspirasjon og nye bekjentskaper

Mange av dine fremtidige karrieremuligheter dukker opp gjennom nettverket du opparbeider deg under studiene og i arbeidslivet. – Du vet aldri når du får bruk for nettverket ditt. Det kan være i morgen eller om femten år. Du skal aldri undervurdere viktigheten av det, forteller Live Hølmo, markedsansvarlig for Econa Ung.

Unge Econamedlemmer smiler

Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Econa inviterer hvert halvår til en nettverkskveld for deg som er ny i arbeidslivet. Slik at du kan få catche up med gamle kjente, men også bli kjent med andre ferske økonomer som er i ny jobb. 

 – Du vet aldri når du får bruk for nettverket ditt. Det kan være i morgen eller om femten år. Du skal aldri undervurdere viktigheten av det, sier Live Olsen Hølmo som er markedsansvarlig Econa ung. 

Stor suksess i mars 

Daniel Grindeland danser breakdance på scenen for Econa-medlemmer
Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Denne våren fikk vi besøk av norgesmesteren i breakdance, Daniel Grindeland. Han danset og fortalte om sin vei fra «problembarn» til toppelev og norgesmester i dans. Nå satser han fullt mot OL i 2024.  

Av de over 100 deltagerne var det flere som fikk nye verktøy for hvordan man når sine mål, selv når livet butter litt imot.  

Etter et inspirerende foredrag var det tid for quiz med god mat og noe godt i glasset. 

Daniel Grindeland holder foredrag for Econa-medlemmer
Foto: Ronja Sagstuen Larsen

– Det er alltid hyggelig når man ser medlemmer mingler sammen på tvers. Det ble absolutt god stemning utover kvelden, forteller Live.  

Du vet aldri når du får bruk for nettverket ditt. Det kan være i morgen eller om femten år. Du skal aldri undervurdere viktigheten av det

Selv vil hun ikke allerede røpe hva planene for høstens Ung-kveld er. Men hun lover det blir noe Econa-medlemmer bør blokke ut i sin nye Outlook-kalender på jobb, så fort datoen kommer ut på Econa sine hjemmesider. 

Bevis på viktigheten av nettverk 

Unge Econa-medlemmer prater
Foto: Ronja Sagstuen Larsen

På vårens arrangement møtte vi også et medlem som egentlig skulle komme sammen noen. Men da de måtte jobbe ble han usikker på om han skulle ta turen. 

Live forteller at han møtte noen gamle studiekamerater. Noe som bare beviser hvor viktig nettverk er, selv om det er formelt eller uformelt.  

– Jeg fikk en hyggelig sms dagen etter der han var så glad for at han dro. Så da har vi oppnådd noe av det vi ønsker, avslutter Live.

Econa-medlemmer mingler
Foto: Ronja Sagstuen Larsen