Under 34 og medlem av Econa? Gjør som Nathan og bli kunde hos Nordea

Er du under 34 og medlem av Econa har du tilgang på en av Norges beste bankavtaler hos Nordea.

Ung mann som smiler til kamera mens han sitter i et av Nordea sine lokaler

Nathan Kebede, Data scientist hos Nordea

Foto: Nordea
Tekst: Schibsted Partnerstudio

Å være medlem i Econa kommer med en rekke medlemsfordeler. Men selv om man både kan spare store summer på boliglånet og få førsteklasses service, går likevel bankavtalen under radaren for mange.

– Å være organisert gjennom en fagforening er viktig for å få trygghet på jobb og sikre seg et godt arbeidsliv med gode arbeidsvilkår. Men mange er ikke klar over at de også kan spare tusenvis av kroner på å benytte seg av de mange avtalene forbundet har fremforhandlet for dem.

Det sier Nina Farsund, partneransvarlig i Nordea. Hun opplever stadig at kunder blir overrasket over hvor gode betingelser de har tilgang på gjennom fagforbundet sitt.

Avtalen Econa og Nordea inngikk i høst er en av de beste bankavtalene i Norge. Som medlem av Econa er du blant annet sikret prioritert kundeservice og personlig investeringsrådgivning i tillegg til en av markedets beste boliglånsrenter, sier Nina.

Les mer om Econa Ung-medlemmers bankfordeler hos nordea.no.

Kvinne som smiler og peker opp på et Nordea-skilt bak henne

Nina Farsund jobber som partneransvarlig i Nordea. Hun ønsker at flere skal få nyte godt av bankfordelene man får som Econa-medlem.

Foto: Nordea

Her er noen av fordelene Econa Ung-medlemmer får hos Nordea:

  • Førstehjemslån til 4,09 % nom. rente, effektiv rente 4,21 %
  • Boliglån Ung til 4,09 % nom. rente, effektiv rente 4,21 %
  • 0 kroner i månedspris for Min dagligbank, som inkluderer ett bankkort
  • Billån og leasing med ekstra gode betingelser
  • Eksklusivt kredittkort som gir deg tilgang til over 1 000 flyplasslounger verden over
  • Medlemsfordeler på sparekonto med 2,60 % rente
  • Prioritert kundeservice: Hos Nordea får du rask, god og prioritert hjelp når du trenger det
  • En av Norges beste mobil- og nettbanker
  • Spare- og investeringsrågivning fra Nordens største kapitalforvalter
  • Smarte betalingsløsninger med Apple Pay, Google Pay, Wearables, Fitbit- og Garmin Pay

Bli medlem her!

Et "must" for unge økonomer

En som er meget fornøyd med å være både medlem av Econa og kunde hos Nordea, er Nathan Kebede (24). Han jobber selv i banken som data scientist, og kunne hverken tenke seg å være kunde eller jobbe noe annet sted.

Ung, smilende mann som sitter på jobb med PC'en sin

Nathan Kebede på jobb hos Nordea.

Foto: Nordea

– Som ung økonom er man nesten nødt til å være Econa-medlem og Nordea-kunde. Det er rett og slett et «must». Bankavtalen er vanvittig god, og man får tilgang på mange fordeler som man ikke får noe annet sted, sier han.

Nathan ramser opp noen av årsakene til at han trives så godt som medlem av Econa:

– Først og fremst har de et kult faglig program, også er det enklere å gå til lønnsforhandlinger når man er organisert. Men det viktigste for min del er tilgangen på gode forsikringer og en knallgod bankavtale, sier han.

Du får ikke disse rentene sammen med rådgivning noe annet sted.

Det var uheldige omstendigheter som skulle ha det til at Nathan ble medlem av Econa. Som student klarte han under en stressende stund på lesesalen å søle kaffe utover PC-en. Til sin store fortvilelse oppdaget han at han ikke hadde en eneste forsikring.

– Da gjorde jeg litt research og fant ut at man kunne få gode avtaler gjennom foreninger. De beste avtalene fant jeg hos Econa, sier han.

La Nordea ta kontakt med deg. 

Deretter oppdaget han fort at medlemsskapet innebar langt mer enn gode forsikringsavtaler.

– Ung-forsikringen var mye rimeligere enn alt annet jeg klarte å få tak i. Takket være Econa får jeg også en veldig god rente på bufferkontoen hos Nordea, og jeg blir prioritert hos kundeservice. Også får man et eksklusivt kredittkort som gir tilgang til stilige flyplasslounger verden over. Det er faktisk ganske rått, sier Nathan.

Han anbefaler alle unge økonomer å bli medlem av Econa. Og ikke minst å flytte boliglånet sitt til Nordea.

– Som privatkunde er det godt å vite at Econa garanterer en av markedets laveste renter. Den er under gulvet, og når jeg i tillegg får rådgivning for låneløsning og økonomi så er valget ganske enkelt. Derfor anbefaler jeg alle venner og bekjente som er siviløkonomer å bli Econa-medlem, slik at de får den beste renten i kombinasjon med en god bankprat, sier han.

Frem til 1. juli får Econa-medlemmer tilgang på ung-fordeler hos Nordea helt frem til fylte 40 år. Alle under 40 bør derfor flytte boliglånet sitt til Nordea med det samme, mener Nathan:

– Er man over 35 får man aldri tilgang på sånne avtaler lenger. Så alle Econa-medlemmer som sitter på gjerdet og lurer på om de skal flytte boliglånet sitt til Nordea bør gjøre det med det samme, sier han.

En av markedets beste boligrenter – alltid

– Econa-medlemmer får mange fordeler hos oss, men jeg vil si det primært er disse to tingene som skiller seg ut: tryggheten av at Econa sikrer de beste vilkårene og rådgivningen medlemmene møter i dialog med oss, sier Nina Farsund.

Boliglånsrenta har Econa forhandlet frem på på vegne av medlemmene sine. Avtalen sørger for at medlemmene er sikret en av markedets beste renter uten at man selv behøver å gjøre noe som helst.

Flytt boliglånet ditt til Nordea.

– Det er det unike med å ha forbundet i ryggen. Den kollektive avtalen sikrer gode betingelser i dag – og også i tiden fremover.

Nina opplever stadig å snakke med medlemmer som ikke er klar over alle de gode bankfordelene de har tilgang på.

– Flere har kanskje sett avtalen, men tenker at bank er bank. Det er lett å tro, men ikke alltid en realitet, sier hun og fortsetter:

– Det vi har fått flest tilbakemeldinger på siden oppstarten, er rådgivningen medlemmene har fått i møte med oss. De fleste økonomer har god oversikt over både egen økonomi og boliglånet sitt, men likevel er det totalgjennomgangen og «sparringen» de har fått her i Nordea som har vært verdifull, sier hun.

Dette gjelder alt fra førstegangskjøpere til de som er lengre ut i andre livsfaser.

Boliglånsrenta skal selvsagt være skikkelig god – og det er den – men økonomien til folk flest består av mye mer enn det.

For Econa sin del var det viktig at Nordea leverte et totaltilbud som skulle ivareta medlemmenes økonomiske interesser, som for eksempel innebærer å bistå med planleggingen av fremtiden deres.

– Det gleder oss at vi har lykkes med akkurat dette. Og med på kjøpet har medlemmene deres fått en av markedets aller laveste boliglånsrenter.

Avslutningsvis kommer hun med en siste oppfordring:

– Vi utfordrer alle til å sende en uforpliktende søknad eller å ta kontakt med Nordea. Det koster deg ingenting, og erfaringen er at det kan være en verdifull samtale. Vi snakkes!

Gjør som mange andre – kontakt Nordea du også!

To kvinner som fører en samtale

Ta kontakt med Nordea for en hyggelig og uforpliktende prat.

Foto: Nordea

Priseksempel førstehjemslån:

Nom.rente 4,09 % p.a., eff. rente 4,21 % p.a., kr 2 000 000,00,- o/25 år. Samlet kredittbeløp- og kostnader kr 3 210 413,-.

Priseksempel Boliglån Ung:

Nom.rente 4,09 % p.a., eff. rente 4,21 % p.a., kr 2 000 000,00,- o/25 år. Samlet kredittbeløp- og kostnader kr 3 210 413,-. 

Nordea tar ikke etableringsgebyr på boliglån for deg som er medlem.

Pris gjelder til 16.06.2023.

Innhold produsert av Schibsted Partnerstudio