Ny medlemsfordel på egen pensjonskonto hos Nordea

Det å få oversikt over egen pensjon er noe av det mest lønnsomme du kan gjøre for egen fremtidig økonomi. Nå får Econa-medlemmer ekstra gode betingelser på egen pensjonskonto i Nordea.

Mann som fører sykkelen sin med den ene hånden og ser ned på mobilen i andre hånden

Foto: Nordea

I tillegg til gode betingelser på egen pensjonskonto i Nordea, får Econa-medlemmer også tilgang til gratis pensjonsrådgivning. For deg som kun har pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold får du de samme gode betingelser som på egen pensjonskonto.

Et av de smarteste økonomiske grepene du kan ta! 

Egen pensjonskonto gir deg som privatperson bedre oversikt og kontroll, i tillegg til å redusere unødvendige kostnader. Det gir deg dessuten mer valgfrihet og du kan nå velge hvilket selskap som skal ta hånd om din egen pensjonskonto. For deg som er medlem av Econa, har du mulighet til å velge Nordea Liv som selvvalgt pensjonsleverandør med gode betingelser fremforhandlet av Econa. Husk at egen pensjonskonto kun gjelder for ansatte som jobber i privat sektor.

Nordea Boost

Gjennom mobilløsningen Nordea Boost har Nordea gode og enkle løsninger for å synliggjøre pensjon og gi deg oversikten du trenger. Det er enkelt å flytte din egen pensjonskonto via Nordea Boost. Du trenger kun å logge inn, gjennomgå den digitale løsningen, og signere. Her finner du også flere tips til hva du kan gjøre for å øke pensjonen. 

Det er ikke sikkert din arbeidsgivers pensjonsleverandør gir deg de beste betingelsene. Du kan være tjent med å benytte tilbudet gjennom Econa, og flytte din egen pensjonskonto til Nordea Liv. Ønsker du å sjekke kostnadene som betales i dag på din egen pensjonskonto? Gå til norskpensjon.no.

Bruk medlemsfordelen din og flytt din egen pensjonskonto til Nordea Liv. Avtalen gir deg svært gode og konkurransedyktige pensjonsbetingelser.