Mer enn 13 000 Econa-medlemmer bruker avtalen med Econa Forsikring

Mange Econa-medlemmer har allerede spart betydelige summer med forsikringsavtalene hos Econa Forsikring. Hos Econa Forsikring er du til enhver tid sikret gode og konkurransedyktige medlemspriser på forsikring.

En blid familie på fire som sitter i en stue med flytteesker rundt seg.

Vi vet hvor viktig et godt forsikringstilbud er for våre medlemmer. Econa-medlemmer er en attraktiv kundegruppe, og derfor jobber vi kontinuerlig med å sikre et godt og konkurransedyktig tilbud medlemmene våre fortjener.

Rask og god rådgivning

Econa Forsikring har sitt eget forsikringskontor slik at du raskt og enkelt kan komme i kontakt med en forsikringsrådgiver, uten lange ventetider og køer. Her får du snakke med en rådgiver som kan hjelpe deg å finne de beste forsikringene for din livssituasjon.

Gode avtaler for familier, unge og studenter

Vi vet at medlemmer som står tidlig i jobbkarrieren eller i en etableringsfase trenger gode og tilpassede forsikringstilbud. Derfor har vi også et eget tilbud for Econa Ung, Econa Ung Familie og Studentpakke. Ta kontakt med vårt forsikringskontor for mer informasjon om disse tilbudene.

Regneeksempel

Priser på de ulike forsikringene vil av naturlige årsaker variere fra medlem til medlem, samtidig som faktorer som hvor du bor, alderen din, dekning og egenandel også vil spille inn. 

Priseksemplene nedenfor er gjort januar 2024. Her vil du se at det er mye penger å spare gjennom medlemsavtalen, spesielt på personforsikringer som blir dyrere jo eldre du blir, og dermed øker også besparelsene år for år.

Eksemplene illustrerer hvordan et medlem som er 37 år og et som er 47 år kan spare penger.

Et priseksempel på hva et 37 år gammelt medlem kan spare med Econa Forsikring
Priseksempel på hva medlem på 47 år kan spare med Econa Forsikring.

Hvilke forsikringer trenger du?

Hvor du befinner deg i livet i dag, påvirker hvilke forsikringer du bør ha. Dine behov for ulike forsikringer vil endre seg gjennom livet ditt. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med en rådgiver for å gå gjennom forsikringene du har i dag, og bli sikker på at du er riktig forsikret uten å betale mer enn du må.

Ta kontakt med Econa Forsikring i dag, og så vil de sammen med deg finne ut av hva du trenger – og ikke trenger.

Kontakt Econa Forsikring for spørsmål og bestilling.