En mulighet for å spare penger og miljø

Som medlem av Econa kan du få strøm fra Fjordkraft til en ekstra lav pris og med opprinnelsesgarantier inkludert i strømavtalen. Avtalen har et lavt fastbeløp på kun 19 kr per måned, og et påslag på 4,99 øre per kWh.

Kolden i våre hender

Econa Spotpris følger markedsprisen fra time til time, noe som gir lave priser over tid. Dette passer perfekt for deg som har smarte produkter i hjemmet eller er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst. Laster du i tillegg ned appen vår, kan du følge med på strømforbruket ditt og bruke strømmen når den er billigst.

Garantert fornøyd  

Hvis du velger oss som strømleverandør, skal vi gjøre alt vi kan for at du blir fornøyd. Derfor får du både prismatch og fornøydhetsgaranti med strømavtalen din. Dersom du får et tilbud om en billigere avtale, matcher vi prisen – enkelt og greit. Skulle du være misfornøyd, noe vi neppe tror at du blir, får du selvsagt penger igjen.

I dagens strømmarked finner du mange løsninger og kampanjer, men det kan være greit å vite at mange av tilbudene bare varer i en kort periode før prisen stiger igjen. Hvis det dukker opp et tilbud som tilsynelatende er billigere hos noen andre, er det lurt å ta kontakt med oss. Som sagt – vi matcher prisen.

Hva er egentlig opprinnelsesgarantier, og hvorfor handler vi dette?

Opprinnelsesgarantier er en merkeordning som garanterer at det produseres fornybar strøm tilsvarende mengden strøm du bruker i hjemmet. Per i dag handler vi opprinnelsesgarantier slik at vi bidrar til produksjon av 100 % fornybar energi og et mer klimavennlig samfunn.

Vil du vite mer om opprinnelsesgarantier? Da kan du sjekke ut nettsidene til NVE.

Smart strømsparing

Laster du ned appen vår får du full oversikt over strømforbruket ditt, og mulighet til å styre smarte produkter fra telefonen – uansett om du er hjemme eller på farten. For å gjøre strømsparing enklere, har vi lansert Fjordkraft Markedsplass. Der finner du mange smarte dingser som kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt.

Benytt deg av medlemstilbudet!