Som Econa-medlem får du en av Norges beste bankavtaler

Å være medlem i Econa kommer med en rekke medlemsfordeler. Men selv om man både kan spare store summer på boliglånet og få førsteklasses service, går likevel bankavtalen under radaren for mange.

Sittende kvinne som smiler bredt

Nina Farsund, partneransvarlig i Nordea.

Foto: Nordea

– Å være organisert gjennom en fagforening er viktig for å få trygghet på jobb og sikre seg et godt arbeidsliv med gode arbeidsvilkår. Men mange er ikke klar over at de også kan spare tusenvis av kroner på å benytte seg av de mange avtalene forbundet har fremforhandlet for dem.

Det sier Nina Farsund, partneransvarlig i Nordea. Hun opplever stadig at kunder blir overrasket over hvor gode betingelser de har tilgang på gjennom fagforeningen sin. 

Avtalen Econa og Nordea inngikk i høst er en av de beste bankavtalene i Norge. Som medlem av Econa er du blant annet sikret prioritert kundeservice og personlig investeringsrådgivning i tillegg til en av markedets beste boliglånsrenter, sier Nina.

Les mer om Econa-medlemmers mange fordeler hos nordea.no.

Hører hjemme hos Econa

Et Econa-medlem som er meget fornøyd etter å ha blitt kunde hos Nordea, er Camilla Ackermann. Trebarnsmoren fra Trondheim jobber som forskningsrådgiver hos NTNU og har en nese for gode dealer.

Smilende kvinne som sitter på et kontor med to PC-skjermer foran seg

Econa-medlem Camilla Ackermann er meget fornøyd etter å ha blitt kunde hos Nordea.

Foto: Nordea

Derfor passet den nye Econa-avtalen midt i blinken.

– Jeg har vært medlem av Econa i mange år. Som siviløkonom føler jeg på sett og vis at jeg hører hjemme der, sier hun.

Det er flere grunner til at Camilla trives så godt som medlem:

– Det faglige programmet deres, som kurs, seminarer og medlemsmagasin, enklere lønnsforhandlinger, gode forsikringer og ikke minst en knallgod bankavtale. Det siste er helt klart viktigst, sier hun.

En "no-brainer"

Camilla har aldri hatt noe problem med å bytte bank. For hennes del er det viktigst til enhver tid å være kunde hos den banken som gir de beste betingelsene.

Som siviløkonom er man jo nesten nødt til å opptre litt økonomisk klokt av og til. Og det å sikre seg en lavest mulig rente på boliglånet er utvilsomt veldig klokt, sier hun.

Derfor var hun aldri i tvil om at hun skulle følge Econa over til Nordea.

– Her får alle Econa-medlemmer tilgang på en utrolig god boliglånsrente. Renta er ferdigforhandlet, og Econa vil kontinuerlig sørge for at den er så god som mulig. Så vi behøver aldri å ta grep selv – forbundet gjør det for oss!

La Nordea ta kontakt med deg. 

Kvinne står innendørs lent mot et gelender og smiler mot kamera

Camilla Ackermann, siviløkonom og forskningsrådgiver hos NTNU.

Foto: Nordea

Før bankbyttet fant Camilla ut at man frem til juli får tilgang på ung-fordeler helt frem til man fyller 40 år. Camilla ble 40 i februar og rakk derfor akkurat å få med seg den eksklusive avtalen.

– Er man over 35, får man aldri tilgang på sånne avtaler lenger. Så for min del var dette en «no-brainer». Dealen er utrolig god, sier hun.

Econa-medlem og under 40? Les mer om de eksklusive Nordea-fordelene dine her. 

Siden overgangen til Nordea har Camilla vært i kontakt med kundeservice ved et par anledninger. Hun roser servicen i skyene:

 Vi har fått innmari god hjelp hver eneste gang. På grunn av avtalen med Econa ble vi automatisk VIP-kunde, og vi har følt oss veldig godt ivaretatt av kundesenteret deres.

Her er noen av fordelene Econa-medlemmer får hos Nordea:

  • Blant markedets aller beste boliglånsrenter og ingen etableringsgebyr
  • Sparekonto med ubegrenset uttak og en medlemsrente på 2,60 prosent
  • Billån og leasing til meget gode betingelser
  • Premium kredittkort som gir deg tilgang til over 1000 flyplasslounger verden over
  • Prioritert kundeservice: Hos Nordea får du rask, god og prioritert hjelp når du trenger det
  • Personlig spare- og investeringsrådgivning fra Nordens største kapitalforvalter
  • En av Norges beste mobil- og nettbanker
  • Smarte betalingsløsninger med Apple Pay, Google Pay, Wearables, Fitbit- og Garmin Pay
  • Penger å spare ved å flytte boliglånet. Eks: Et lån på 4 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 20.000 kroner spart per år

Bli medlem her!

Kvinne som smiler og peker opp på et Nordea-skilt bak henne

Nina Farsund jobber som partneransvarlig i Nordea. Hun ønsker at flere skal få nyte godt av bankfordelene man får som Econa-medlem.

Foto: Nordea

En av markedets beste boligrenter – alltid

– Econa-medlemmer får mange fordeler hos oss, men jeg vil si det primært er disse to tingene som skiller seg ut: tryggheten av at Econa sikrer de beste vilkårene og rådgivningen medlemmene møter i dialog med oss, sier Nina Farsund.

Boliglånsrenten har Econa forhandlet frem på vegne av medlemmene sine. Avtalen sørger for at medlemmene er sikret en av markedets beste renter uten at man selv trenger å gjøre noe som helst.

– Det er det unike med å ha forbundet i ryggen. Den kollektive avtalen sikrer gode betingelser i dag – og også i tiden fremover.

Nina opplever stadig å snakke med medlemmer som ikke er klar over alle de gode bankfordelene de har tilgang på.

Flytt boliglånet ditt til Nordea.

– Flere har kanskje sett avtalen, men tenker at bank er bank. Det er lett å tro, men ikke alltid en realitet, sier hun og fortsetter:

– Det vi har fått flest tilbakemeldinger på siden oppstarten, er rådgivningen medlemmene har fått i møte med oss. De fleste økonomer har god oversikt over både egen økonomi og boliglånet sitt, men likevel er det totalgjennomgangen og «sparringen» de har fått her i Nordea som har vært mest verdifull, sier hun.

Dette gjelder alt fra førstegangskjøpere til dem som har gått over i andre livsfaser.

Boliglånsrenten skal selvsagt være skikkelig god – og det er den – men økonomien til folk flest består av mye mer enn det, sier Nina.

For Econas del var det viktig at Nordea leverte et totaltilbud som skulle ivareta medlemmenes økonomiske interesser, som for eksempel innebærer å bistå med planleggingen av fremtiden deres.

– Det gleder oss at vi har lykkes med akkurat dette. Og med på kjøpet har medlemmene deres fått en av markedets aller laveste boliglånsrenter.

Avslutningsvis kommer Nina med en siste oppfordring:

– Vi utfordrer alle til å sende en uforpliktende søknad eller å ta kontakt med Nordea. Det koster deg ingenting, og erfaringen er at det kan være en verdifull samtale. Vi snakkes!

Gjør som mange andre – kontakt Nordea du også!

To kvinner som fører en samtale

Ta kontakt med Nordea for en hyggelig og uforpliktende prat.

Foto: Nordea

Priseksempel Boliglån 85 % :

Nom.rente 4,24 % p.a., eff. rente 4,37 % p.a., kr 2 000 000,00,- o/25 år. Samlet kredittbeløp- og kostnader kr 3 260 570,-. Vi tar ikke etableringsgebyr.

Pris per dato 11.05.2023 for nye lån, og kan bli endret.

Innhold produsert av Schibsted Partnerstudio.