Econa med nye bank- og forsikringsleverandører

På vegne av 28 000 medlemmer, velger Econa å inngå nye avtaler på bank og forsikring med Nordea og Eika.

Nina Riibe

Administrerende direktør Nina Riibe i Econa.

Foto: Econa

Vi har kravstore medlemmer som er attraktive kunder, og det er vi glade for og klar over. Det stiller krav til oss, som vi skal innfri med nye partnere.

Det sier administrerende direktør Nina Riibe i Econa.

Fra 1. januar 2023 blir Nordea ny leverandør av banktjenester for Econas medlemmer. Samtidig blir Eika ny leverandør av forsikringer.

- Vi bytter leverandører for å sikre oss de beste bank- og forsikringsvilkårene for våre medlemmer. Det å eie relasjonen selv gir oss en unik mulighet til å videreutvikle bank- og forsikringstjenestene sammen med våre medlemmer, forklarer Riibe.

Fortsetter å pushe markedet

- Vi har valgt Nordea og Eika på bakgrunn av produktutvikling og skreddersøm, samt deres profil blant annet på bærekraft og kundetilfredshet. Det har tjent våre medlemmer godt å samarbeide med Akademikerne Pluss, men nå er tiden inne for å eie disse relasjonene selv, sier Riibe.

Da Econa sist byttet bankpartner i 2015, var medlemmene de første i landet som fikk glede av en prisgaranti på utlånsrente.

- Med disse leverandørbyttene fortsetter Econa å sette premissene for hva et godt bank- og forsikringstilbud skal være, sier Riibe.