Student på NTNU Handelshøyskolen? Se Nora sitt beste tips

Nora Backer er 23 år og tar sin bachelor på NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Hun er glad for at Econa legger til rette for at hun kan møte sine medstudenter utenfor skolen. Noe som ikke alltid er like lett da klassen hennes er ganske stor.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem av Econa for å kunne bli med på de sosiale og nyttige arrangementene gjennom året. Da klassen vår er så stor, er det hyggelig å kunne møte de utenom skolen og nyte medlemsfordelene sammen. Kino, pizzalunsj eller minigolf er aldri feil. 

Finn ditt neste Econa arrangement her.

2. Hva studerer du?

Jeg tar en bachelor i økonomi og administrasjon. Ved siden av studiet liker jeg å engasjere med i ulike verv og spille fotball. Da møter jeg mange forskjellige studenter fra ulike steder i landet.

3. Hva er ditt beste tips til nye studenter som skal begynne på NTNU?

Det må være at man bør ha en lav terskel for å hilse på folk. Ofte har man muligheten til å hilse på noen over en gratis kaffe fra stands i vrimla, eller på et av de sosiale arrangementene på skolen. Studiehverdagen blir mye bedre med et nettverk av folk som finner på masse gøy.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.