Stines beste tips til studenter på BI Bergen

Stine Hoff Andersen trives godt med studiene på BI Bergen. Etter hun ble medlem i Econa har hun fått et større nettverk med økonomistudenter fra hele landet.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem i Econa av flere grunner, men hovedgrunnen var fordi jeg så at de hadde mange gode arrangementer jeg hadde lyst å delta på. Etter jeg ble medlem har jeg fått et større nettverk og fått mange nye bekjentskaper og venner. Du får bygget et nettverk med flere økonomistudenter, ikke bare i studentbyen, men i hele ladet. Foruten om arrangementene og det sosiale har Econa student mange gode fordeler som er verdt å merke seg.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer Organisasjonspsykologi, HR og Ledelse ved BI Bergen. Jeg sitter også i styret for Econa Bi Bergen. Ved siden av studier har jeg en deltidsjobb på Bohus og er med i et idrettslag på skolen.

3. Hva er ditt beste tips til nye studenter som skal begynne på Handelshøyskolen BI Bergen?

Mitt tips er å engasjere seg! Det er mye artig som skjer på skolen som er verdt å få med seg. Søk deg inn på ulike verv eller idrettslag, og delta på arrangementene som er på skolen. Bruk arrangementene for å bli kjent med nye mennesker som studerer det samme som deg.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.