Slik stiftet Stine nye bekjentskap på UiT

Stine Lovise Sandør Rakkenes er 26 år gammel og studerer ved Handelshøgskolen UiT. Hun brukte medlemskapet sitt i Econa da hun skulle søke jobb ved siden av studiene.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble med i Econa for å utvide nettverket mitt på skolen og stifte nye bekjentskaper. Jeg synes medlemsfordelene er veldig nyttige for oss studenter og har benyttet meg av CV-gjennomlesning, som var veldig gunstig for meg da jeg skulle søke jobb. Det er ikke til å komme utenom at det skjer sosiale arrangementer når man er med i Econa, og det har vært utrolig gøy å få være med på spennende foredrag og eventer.

I tillegg hadde jeg lyst til å gjøre noe ved siden av studiene og da passet et verv i Econa meg bra.

2. Hva studerer du?

Jeg skal starte på mitt tredje år på en bachelor i ledelse, innovasjon og marked ved Handelshøgskolen UiT

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på Universitetet i Tromsø?

Mitt beste tips til nye studenter er å kaste seg med på så mye som mulig i starten, spesielt i fadderuka. På den måten kommer man fort inn i et nettverk og det sosiale. Å melde seg inn i en studentforening er også gull da man får arbeide for det man brenner for og har interesse for. Noe som kan være et fint avbrekk fra studiene.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.