Slik fikk Kristian et større nettverk på Handelshøyskolen Nord

Kristian Krohn-Hansen er 25 år og studerer på Handelshøyskolen Nord i Bodø. Han er sosial og er glad for at han har kommet i kontakt med andre økonomistudenter gjennom sitt medlemskap i Econa.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem i Econa fordi jeg merket hvor fort jeg kom i kontakt med de andre på studiet mitt gjennom arrangementene. Alt fra kursene til festene skapte mer samhold blant økonomistudentene jeg gikk med.

Det hjalp også på at de hadde mye som inngikk i medlemskapet. Hjelp til å skrive CV og advokathjelp var tjenester som virket veldig solid. Har benyttet meg av advokathjelpen og er strålende fornøyd. Les mer om Econas andre medlemsfordeler her.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer en bachelor i økonomi og ledelse. Det er veldig interessant. Ved siden av studiene liker jeg å holde meg i aktivitet, som for eksempel klatring eller styrketrening.

3. Hva er ditt beste tips til nye studenter som skal begynne på Handelshøyskolen Nord?

Bli med på fadderuka! Bli kjent med så mange som mulig. Da vil du fortere havne i gode studiegrupper med folk du trives med. Dette hjalp meg med å komme hurtigere i gang med skolearbeidet. Finn også gode foreninger å være en del av, da vil det sosiale gå av seg selv. Bruk tiden med venner og gjør tilfeldige ting som ikke alltid er så produktivt.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.