Slik fikk Camilla et større nettverk på NMBU

Camilla Olsen studerer ved Handelshøyskolen NMBU. Gjennom sitt medlemskap i Econa har hun allerede fått møte flere økonomistudenter på tvers av ulike klassetrinn.

Foto: Privat

1.Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem av Econa fordi jeg ønsket å bli bedre kjent med økonomistudentene på tvers av de ulike klassetrinnene. Som styremedlem har jeg også fått muligheten til å bli kjent med økonomistudenter på tvers av universitetene. Econa har derfor gitt meg et større nettverk og mulighet til å delta på diverse arrangementer, noe jeg har nytt godt av under en tid hvor man ikke har fått møtt så mange på andre plattformer.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen NMBU. Jeg stortrives i Ås, og ved siden av studiene sitter jeg som nestleder i Econa NMBU i tillegg til at jeg har en deltidsjobb som revisjonsassistent i KPMG.

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på NMBU?

By på seg selv! Tør å engasjere deg og grip tak i alle mulighetene du får til å møte nye mennesker. Det vokser man på!

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.