Slik ble Oda kjent med flere studenter på UiS

Oda Loug Pedersen har de siste fem årene bodd i Stavanger og begynner til høsten på sitt siste år på masteren. Hun synes selv det sosiale er viktig i studietiden, og vil derfor være med å påvirke hverdagen for sine medstudenter.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem i Econa for å utvide mitt nettverk som student, og møte på nye og spennende utfordringer. Jeg er veldig glad i å planlegge arrangementer for å gi andre studenter noe å glede seg til i studenthverdagen. Slike sosiale arrangementer har jeg selv dratt stor nytte av gjennom min tid som student, og jeg synes derfor det er utrolig kjekt å kunne hjelpe til med å skape minnerike dager for både meg selv og andre. Finn ditt neste Econa arrangement her.

2. Hva studerer du?

Jeg skal nå gå mitt siste år på master i Finans ved Universitetet i Stavanger. Ved siden av skolen jobber jeg deltid i Kluge Advokatfirma.

3. Hva er ditt beste tips til nye studenter som skal begynne på Universitetet i Stavanger?

Gå ut av komfortsonen! Skaff deg et verv, delta på både faglige og ufaglige arrangementer, sosialiser deg mest mulig og bli kjent med flest mulig mennesker. Å ha et stort nettverk som student er gull verdt.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.