Jørgens beste tips til nye studenter på HVL

Til høsten starter Jørgen Soldal fra Bergen det tredje året på Høgskulen på Vestlandet campus Bergen. Ved siden av studiene er han glad i finne på sosiale ting med venner og medstudenter. Derfor var det midt i blinken å bli medlem av en organisasjon som Econa.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble vel egentlig solgt inn i Econa av fadderne mine rett etter fadderukene, da de allerede var medlem i styret. Jeg synes det var mange interessante arrangementer. Og de sosiale arrangementene samlet mange fra ulike kull, så det var en fin arena til å bli kjent med flere. Les mer om Econa sine arrangementer her.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer økonomi og administrasjon på Høgskulen på Vestlandet campus Bergen, og skal begynne på mitt tredje år der.

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på Høgskulen på Vestlandet?

Det må være å engasjere seg i ett verv, enten om det er Econa eller noe annet på skolen. På denne måten vil man utvide sine sosiale nettverk. Det er både kjekt og kan komme godt med ved flere anledninger.

Det er i tillegg flere goder på skolen som følger, inkludert et sosialt område der man kan se fotball om kveldene og helgene.

Jeg vil også anbefale å prøve masse ting, og dermed kunne finne ut av nye ting man liker, i tillegg til ting man ikke liker. Hvem vet? Kanskje man plutselig har funnet sin nye hobby eller nye bestevenn?

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.