Derfor stortrives Andrine på CBS

Andrine Lurås Hammer studerer økonomi på Copenhagen Business School der hun til høsten starter på andre året. Hun er veldig glad for de sosiale arrangementene Econa arrangerte i et vanskelig år under pandemien.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble medlem i Econa fordi jeg ville ta en del av de sosiale arrangementene som arrangeres i løpet av året, og for å møte flere norske studenter. Det er kjempesosialt, og bare hyggelige mennesker. Econa har også flere andre fordeler, slik som CV/søknadshjelp og gratis juridisk rådgivning.

Utenom studiene er det masse morsomt som skjer i København. Da er det godt med et nettverk blant andre studenter. Det er flere studentorganisasjoner som er flinke til å arrangere ulike sosiale arrangementer hvor man får møte andre studenter. I helgene blir det ofte en tur på bar, eller hyggelige sammenkomster i parken.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer økonomi og går på en linje som heter HA almen erhvervsøkonomi. Jeg stortrives både på CBS og i København.

I studiehverdagen blir det mye lesing, men det er et fantastisk godt studiemiljø som gjør lesingen noe mer morsom. Jeg liker godt å lese på skolen, men det har det vært noe begrenset mulighet for det på grunn av Covid-19. Jeg krysser fingrene for litt lengre åpningstider på skolen denne høsten, og en mer normal hverdag. 

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på CBS?

Det må være å melde seg inn i studentorganisasjoner for å sosialisere seg med andre studenter. Det finnes alt i fra løpegrupper til vinklubb. Hopp i det, vær frempå, og ta initiativ til å bli bedre kjent med de du møter på. Du kommer ikke til å angre!

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.