Jeg ble forelsket i nettverket Econa OsloMet ga meg

Høsten 2021 starter Adrian Triber Munthe på sitt andre år ved Handelshøyskolen OsloMet. Allerede i førsteklasse ble han forelsket i det sosiale nettverket og miljøet han fikk gjennom Econa.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble innledningsvis med på et sosialt arrangement der vi fikk gratis middag, og ble her forelsket i det sosiale nettverket og miljøet et medlemskap i Econa på OsloMet ga meg.

Videre fikk jeg høre at Econa-styret trengte medlemmer så jeg valgte å søke på en stilling her. Verv i studietiden er alltid bra, og jeg var så heldig at jeg fikk en av plassene i styret. Ett år senere sitter jeg igjen med erfaring, et større nettverk og utallige opplevelser med både venner og kollegaer.

Som styremedlem eller medlem i Econa får du venner for livet. Romkameratene mine i dag er noen av mine medstudenter fra styret i Econa OsloMet.

2. Hva studerer du?

Jeg starter på andre året på en bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Oslomet. Før den tid tok jeg en bachelor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Jeg er en engasjert mann og er i dag styremedlem i Econa Oslomet, Nestleder i Aksjegruppen Oslomet og studentrepresentant i representantskapet Econa Oslo/Akershus.

3. Beste tips til studenter som skal begynne på OsloMet?

Klarer nok ikke å bare gi et tips. Så jeg smeller til med tre.

1. Ikke vær redd for å søke på stillinger og verv. Selv om du er usikker på om du er kvalifisert til dem. Det verste du kan få til svar er nei.

2. Lær deg å lage mat. Det er helt utrolig hvor mye penger en kan spare på å kutte ut Foodora.

3. Ikke ta kollektivtransport overalt. Den beste måten å lære seg å kjenne i byen er å gå/jogge rundt i Oslos gater.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet.