Econa Troms og Finnmark

Velkommen til Econas nordligste lokalavdeling. Vi jobber for å styrke økonomenes kompetanse i en landsdel med mye potensiale.

illustrasjon Troms og Finnmark lokalavdeling

Blant høye fjell og fjorder, med mørke nordlysnetter og lyse døgn under midnattsolen, finnes en haug av sterke og dyktige økonomer. Det en også finner her i den flotte, nordlige landsdelen er en gruppe engasjerte styremedlemmer som jobber for at regionens økonomer skal kunne utvikle seg selv og sitt nettverk.

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Troms og Finnmark her!

Vi arrangerer ulike medlemsmøter innenfor et bredt fagområde, som blant annet nettverksbygging, teknologi, kommunikasjon og ikke minst bærekraft. Sosiale medlemsmøter er også viktig for oss for å bidra til nettverksbygging, men også for å vise hvor mye vi setter pris på våre medlemmer og det de gjør for samfunnet. Sjekk ut alle de spennende eventene vi har på agendaen!

Oss i Nord-Norge

Ved å være medlem hos oss vil vi kunne støtte deg i din karriere gjennom faglig utvikling, veiledning på lønn og arbeidsliv og ikke minst tilgang på kurs og spennende arrangementer. Vi ønsker å gi økonomer i Nord-Norge faglig påfyll og jevnlig nettverksbygging, og dette jobber vi med hele tiden for våre medlemmer. 

Econa Troms og Finnmark har mange lokale samarbeidspartnere, både en egen studentavdeling på UiT og andre aktører i regionens næringsliv. Vi oppfordrer deg til å ta med andre medlemmer på møtene, også ikke-medlemmer slik at de introduseres til Econa-miljøet. Møtene er i hovedsak gratis for medlemmer, med unntak som spesielle eventer og små egenandeler for ikke-medlemmer. 

Vi arrangerer fysiske arrangement hovedsakelig i Tromsø, men vil også ha et større fokus på Alta i tiden fremover. Med tiden har vi utviklet oss mye når det kommer til digitale eventer, noe vi absolutt kommer til å fortsette å satse på. Bor du et sted der det finnes flere medlemmer som ønsker et lokalt event, er det bare å ta kontakt så kan vi se om vi kan finne på noe sammen.  

Vi i Econa Troms og Finnmark ønsker deg en fantastisk dag,  
og gleder oss til å møte deg på kommende arrangement!

Vedtektene til Econa Troms og Finnmark finner du her

Econas administrasjon svarer deg på spørsmål om dine fordeler og andre tjenester. Spørsmål om arrangementer og annet i din region, kan rettes direkte til lokalavdelingen.

Har du hørt om vårt studiefond?

Om du er bosatt i Troms og Finnmark og ønsker å ta videreutdanning kan vi hjelpe deg litt på veien. Du kan nemlig søke om støtte til dette hos studiefondet vårt. Dette er et meget viktig tilbud for å støtte våre økonomer i Nord-Norge som ønsker å styrke eller utvikle sin kompetanse og karriere. Studiefondet har et eget styre som behandler søknader og tildeler midler. 

I 2024 er det vedtatt en pott på kr 100 000 til dette (studiefondet). Leder i studiefondet er Frank Lindrupsen, flindrup@gmail.com, tlf. 468 78 362.

Er dette noe for deg? 
Da bør du huske vår-fristen den 25. mai og høst-fristen den 26. oktober. 

Hvordan søke?

Vennligst oppgi kontaktdetaljer og øvrige krav i henhold til vedtektene ved en eventuell søknad. Søknad kan sendes til ny styreleder i studiefondet: Frank Lindrupsen, flindrup@gmail.com.

Vedtektene til studiefondet finner du her.

Salgsbetingelsene finner du her.

Vil du engasjere deg i Econa?

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til Alfred Bratteng, alfred.bratteng@skatteetaten.no.

 

Kommende kurs og arrangementer fra Econa Troms og Finnmark

Se flere kurs og arrangementer