Econa Telemark

Her i lokalavdelingen i Telemark arrangerer vi ulike medlemsmøter innenfor et bredt fagområde. I tillegg har vi arrangementer av mer sosial karakter. Ved å være medlem i Telemark lokalavdeling får du en unik mulighet til å treffe andre siviløkonomer og knytte nye kontakter. Du blir også kjent med det lokale næringslivet og får faglig påfyll.

Illustrasjon Telemark lokalavdeling

Møtene holdes stort sett i Grenlands-regionen, men vi har også tilbudt arrangementer andre steder rundt om i fylket. Vi oppfordrer deg til å ta med andre siviløkonomer på møtene, også ikke-medlemmer slik at de introduseres til det nyttige Econa-miljøet. Møtene er gratis (med unntak av møter med litt spesiell karakter).

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Telemark her!

Dersom du ønsker å engasjere deg eller har forslag til aktiviteter, er du velkommen til å ta kontakt med lokalavdelingsleder Vibeke Fosstvedt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på våre møter!

Hilsen Styret i Econa Telemark
ved leder Vibeke Fosstvedt

Salgsbetingelsene finner du her.

Vil du engasjere deg i Econa?

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til vibeke.fosstvedt@eramet.com