Econa Rogaland

Vi arrangerer ulike medlemsmøter innenfor et bredt fagområde. I tillegg har vi møter av mer sosial karakter.

Foto: Jeanett Larsen
Illustrasjon Rogaland lokalavdeling Econa

Ved å være medlem i Econa Rogaland får du en unik mulighet til å treffe andre siviløkonomer og knytte nye kontakter. Vi oppfordrer deg til å ta med andre siviløkonomer på møtene, også ikke-medlemmer slik at de introduseres til Econa-miljøet. Møtene er gratis (med unntak av møter med litt spesiell karakter som for eksempel vinkurs).

Per i dag er våre arrangementer konsentrert rundt Stavanger, men vi håper å få til arrangementer også utenfor Stavanger by. Bor du et sted der det vil være grunnlag for å kunne samle siviløkonomer og andre med en master i økonomi og administrasjon, og ønsker du å bidra til dette, ta kontakt med leder Simen Zeiler.

Se alle kommende kurs og arrangementer fra Econa Rogaland

Econa Haugalandet

Econa Haugalandet arrangerer faglige og sosiale arrangement for medlemmer på Haugalandet og i omegn. Vi er organisert som en underavdeling til Econa Rogaland.

Programmet for Haugalandet vil bli lagt ut fortløpende, og har du spørsmål og/eller ønsker å engasjere deg, ta kontakt med Magnus Blikshavn - magnus.blikshavn@gmail.com eller Thomas Skjelde Økland - thomas.okland@omega.no

Salgsbetingelsene finner du her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.