Econa Møre og Romsdal

Vi arrangerer ulike medlemsmøter innenfor et bredt fagområde. I tillegg har vi møter av mer sosial karakter. Ved å være medlem i Econa Møre og Romsdal får du en unik mulighet til å treffe andre høyt utdannede økonomer og knytte nye kontakter. Du får mulighet til å utveksle kunnskap, bygge nettverk og holde deg oppdatert på aktuelle økonomiske temaer og trender. Målet er at du skal trives og utvikle deg – både faglig og personlig.

Illustrasjon Møre og Romsdal lokalavdeling Econa

Møre og Romsdal lokalavdeling omfatter fylkene Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

Styret i lokalavdelingen har som mål å bidra til at medlemmene oppnår suksess i sine yrkeskarrierer og utvikler seg som dyktige økonomer og ledere. Vi jobber også for å øke bevisstheten om økonomifaget og dets betydning for regionen og samfunnet for øvrig. Herunder også å kaste et lys over den bærekraftige utviklingen samfunnet legger føringer for.

Styret er fremoverlent og ønsker å legge føringer for et meningsfullt og berikende medlemskap for vår Econa-familie.

Vi oppfordrer deg til å ta med andre økonomer på møtene, også ikke-medlemmer slik at de introduseres til Econa-miljøet. Møtene er gratis (med unntak av møter med litt spesiell karakter, som for eksempel vinkurs).

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Møre og Romsdal her!

Styret i Møre og Romsdal ser med glede på forslag fra medlemmer som har spesifikke ønsker til arrangementer i regi av foreningen, så ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen styret i Econa Møre og Romsdal 
ved leder Tore Bjørseth Edvardsen

Salgsbetingelsene finner du her.

Vil du engasjere deg i Econa?

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til tore.b.edvardsen@gmail.com