Profileringsartikler og gaver

Vi oppfordrer gjerne til å bruke profilartikler og gaver med Econa logo til foredragsholder eller andre som skal få en oppmerksomhet.

Tekst: Live Olsen Hølmo

Bestilling av profilartikler og gaver til foredragsholdere gjøres av den enkelte lokalavdeling i vår nettbutikk.

Her er det normalt tilgjengelig:

  • Sekker (kan brukes som “emballasje” for andre mindre gaver)
  • Kontor-rekvisita med Econa logo
  • Tur-effekter og drikkeflasker
  • T-skjorter
  • Handlenett
  • Ballonger
  • mm

Informasjon om brukernavn og passord kan fås økonomiansvarlig i egen lokalavdeling eller ved å sende epost til heidi@econa.no.

Standmateriell

Det er også mulig å bestille utstyr til stand her, f.eks rollups, bakvegg til messe, kaffekopper med mer.

Bestillingstid

Så lenge varene finnes tilgjengelig i nettbutikken er det normalt kort bestillingstid. Men regn noe tid til forsendelse ut til lokalavdelingen.

Effektartikler til større arrangementer

Dersom lokalavdelingen skal ha et større arrangement der det er ønskelig med noe eget som ikke finnes i nettbutikken, så bistår Econas administrasjon med å finne passende effekter og foreta bestilling hos våre partnere. Her har vi forhandlet frem priser og rabatter, og det kan være rimeligere å bestille her enn å ta kontakt med egne leverandører.

Det må regnes en del bestillingstid for å få bestilt egne effekter som ikke ligger klart i nettbutikken, og det oppfordres til å ta tidlig kontakt (eks 3 mnd før arrangementet).

Betaling

Bestilling av profilvarer blir belastet lokalavdelingen. Dette blir gjort automatisk fra Econas administrasjon, og lokalavdelingen får ikke egen faktura til betaling hos seg.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.