Lokale samarbeidsparter

For å kunne tilby gode medlemstilbud er Econa avhengig av å ha gode samarbeidspartnere. Lokale samarbeidsparter er ofte selskaper som ønsker tilgang til medlemsbasen, oftest gjennom sponsing av lokalavdelingen.

Tekst: Live Olsen Hølmo

Samarbeidspartnere får gjennom samarbeidet enten indirekte kontakt ved at lokalavdelingen fremmer firmanavnet og eventuelle avtaler overfor medlemmene i lokalavdelingen, eller disse får direkte kontakt gjennom deltagelse på arrangementer der de får tid til å informere medlemmene om tilbudet samtidig som de får være til stede for å svare på henvendelser fra medlemmene.

Styret i lokalavdelingen har ikke tilgang til å levere ut medlemslister til samarbeidspartnere. Lokalstyret som fellesskap beslutter hvilke samarbeidsparter det er ønskelig at lokalavdelingen har. Når det gjelder mulig spenningsforhold mellom lokale og nasjonale avtaler ber vi lokalavdelingen om å kontakte administrasjonen før lokalavdelingen inngår avtaler. Slik sikrer vi at nasjonale avtaler har en legitimitet overfor leverandøren.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.