Bruk Magma til medlemsnytte

Mange medlemmer leser Magma for å bli engasjert, underholdt, bli begeistret og få innsikt. Vi ønsker variasjon i ulike typer økonomer fra hele landet. Deres innspill til innhold gjør Magma bedre.

Tekst: Live Olsen Hølmo

Vi vet at medlemmer ønsker å lese om andre medlemmer, hvilke utfordringer og seire de har hatt. Bedrifter som gjør det bra, eller som har kommet seg gjennom krevende perioder. Leserne må kunne relatere seg til innholdet.

Hva trenger vi av deg?

Lokale case er viktig. Kjenner du noen medlemmer eller virksomheter som du selv kunne tenke deg å lese mer om ? Noen som har stått i krevende situasjoner, men som har kommet ut av det. Noen som vil fortelle andre om sine erfaringer, eks. Anita Sundby, som fortalte om hennes opplevelser ved å miste jobben.

Eller ledere som har mye på hjertet, og som tør å «sparke litt». Være tydelig på hva som var bra – og ikke bra. Ref. spalten Direkte talt.

Vi trenger å dekke hele landet med relevant innhold. Har du tips, så send til gry.may.ljoterud@econa.no. Vi lover å vurdere tipsene, selv om vi ikke kan love oppslag. Får vi ingen tips, er det vanskelig for oss å vite hva som skjer.

Bruke Magma i lokalavdelingen

Bruk gjerne Magma mer i lojalitetsskapende arbeid og rekruttering. Da kan det være greit å vise til artikler med lokalt tilsnitt.

Temaene i Magma kan også være en inspirasjon til medlemsmøter, f.eks der dere kontakter noen av de som er portrettert eller har en fagartikkel i Magma. Spesielt kan dette være dersom vedkommende er fra deres region. Eller disse kan inviteres sammen med regionale ressurser, som kan bidra til å skape lokal relevans av Magma sitt innhold.

Tusen takk for hjelpen!

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.