Econa Kristiansand

Econa Kristiansand ønsker å tilrettelegge for gode møteplasser hvor vi sammen kan skape og utvikle nettverk gjennom både faglige, sosiale og kombinerte arrangementer. Som medlem i Econa Kristiansand får du en unik mulighet til å treffe andre masterutdannede innen økonomisk-administrative fag/ siviløkonomer, og knytte nye kontakter.

Illustrasjon Kristiansand lokalavdeling

Et av våre ønsker er at våre arrangementer skal nå et bredt spekter av medlemsmassen og vi setter pris på tilbakemeldinger og innspill på våre arrangementer. Vi har i dag samarbeid med blant annet Næringsforeningen i Kristiansand og Kilden teater og konserthus og er i dialog med flere andre spennende samarbeidspartnere. 

De fleste arrangementene våre er åpne og vi oppfordrer deg til å ta med andre med økonomisk-administrativ bakgrunn som kan ha glede av å bli introdusert til det flotte Econa-miljøet. Arrangementene finner du i nyhetsbrevet vårt og i arrangementskalenderen på econa.no.

Se alle kommende kurs og arrangementer fra Econa Kristiansand

Som medlem i Econa Kristiansand får du blant annet:

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Econa Kristiansand. 

Styret 2021-2022 består av

Pia Amalie Sundt (styreleder), Hennig-Olsen

Kamilla Alonso Berg (nestleder), SR-Bank

Ole Hasaas (kasserer), Mizuno

Anniken Skaar Fedje, Stormberg

Maiken Græsli McNeill, Universitetet i Agder

Henrik Kyte Assmann, Nye Veier

Agate Folgerø, Sørlandet Sykehus

Kari Anne Røysland, Universitetet i Agder

Ta kontakt på  kristiansand@econa.no

Salgsbetingelsene finner du her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.