Econa Kristiansand

Econa Kristiansand ønsker å tilrettelegge for gode møteplasser hvor vi sammen kan skape og utvikle nettverk gjennom både faglige, sosiale og kombinerte arrangementer. Som medlem i Econa Kristiansand får du en unik mulighet til å treffe andre masterutdannede innen økonomisk-administrative fag/siviløkonomer, og knytte nye kontakter.

Foto: Econa
Illustrasjon Kristiansand lokalavdeling

Et av våre ønsker er at våre arrangementer skal nå et bredt spekter av medlemsmassen og vi setter pris på tilbakemeldinger og innspill på våre arrangementer. Vi har i dag samarbeid med blant annet Næringsforeningen i Kristiansand og Kilden teater og konserthus og er i dialog med flere andre spennende samarbeidspartnere. 

De fleste arrangementene våre er åpne og vi oppfordrer deg til å ta med andre med økonomisk-administrativ bakgrunn som kan ha glede av å bli introdusert til det flotte Econa-miljøet. Arrangementene finner du i nyhetsbrevet vårt og i arrangementskalenderen på econa.no.

Se kommende kurs og arrangementer fra Econa Kristiansand her!

Som medlem i Econa Kristiansand får du blant annet:

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Econa Kristiansand. 

Styret består av:

 

Pia Amalie Sundt (styreleder), Hennig-Olsen

Pia Amalie Sundt

Anniken Skaar Fedje (nestleder), Dyreparken 

Anniken Skaar Fedje

Ole Hasaas (kasserer), Mizuno

Nicolai Madsen Vaage, Hennig-Olsen Is

Nicolai Madsen Vaage

Ingrid Håverstad, Aider

Ingrid Håverstad

Kari Anne Røysland, Visit Sørlandet

Ta kontakt på  kristiansand@econa.no

Salgsbetingelsene finner du her.

Vil du engasjere deg i Econa?

Vi trenger styremedlemmer i alle aldre, kjønn og med ulike bakgrunner, så om dette virker interessant for deg – søk da vel!

Send en kort beskrivelse av deg selv og din bakgrunn, og si gjerne noe om hva du ønsker å bidra med i styrearbeidet. CV og søknad med kontaktinformasjon kan sendes til piaamaliesundt@hotmail.com