Econa Buskerud

Econa Buskerud er din inngangsport for å knytte kontakter med andre økonomer i regionen, bli kjent med det lokale næringslivet, og til å få det faglige påfyllet du trenger for å opprettholde relevans i arbeidslivet - uavhengig av hvor du er i karriereløpet. Vi er her for deg!

Econa Buskerud er lokalavdelingen som dekker det gamle Buskerud fylke på Østlandet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av foredrag, workshops og sosiale aktiviteter for våre medlemmer. Vi bidrar til kompetanseheving, har en stemme i samfunnsdebatten, og skaper engasjement rundt tema som vi tror er viktig for deg som medlem. I tillegg tilbyr vi flere sosiale arrangementer/ aktiviteter i løpet av året som tilrettelegger for nettverksbygging og relasjonsskaping. Vårt fokus er at det skal være faglig givende å være medlem, men ønsker også å fremme aktiviteter som er sosiale, hyggelige og uformelle.

Se alle kommende kurs og arrangementer fra Econa Buskerud

Vi i Econa Buskerud gjør et viktig arbeid for å bygge nettverk og broer mellom masterutdannede økonomer og næringslivet i regionen. Som medlem har du tilgang til aktivitetstilbud og et unikt miljø som det skal lønne seg å være en del av. Så spre gjerne ordet eller inviter de du mener kan ha glede eller dra nytte av våre aktiviteter/bli kjent med Econa-miljøet.

For å fortsette å nå et bredt spekter av medlemsmassen og fortsatt være relevant for deg som medlem, setter vi - styret i Econa Buskerud - stor pris på alle tilbakemeldinger og innspill til våre arrangementer. Dersom du har forslag eller spesifikke ønsker til tema eller fagområder til fremtidige foredrag/workshops, ta kontakt med oss så ser vi med glede på det.

Hvorfor bli medlem i Econa?

  • Lavterskel sosialiserings- og nettverksplattform for likesinnede
  • Kompetansehevingstilbud for å holde deg relevant uavhengig av karriereløp
  • Gunstige banklån og forsikringsavtaler, advokathjelp, veiledning og tilgang til lønnsstatistikk er bare noen av fordelene man får som Econa medlem

Sitat fra en seminardeltager:

Oi, dette ville kostet meg 3000kr i advokathonorar …..og nå får jeg det gratis!!

Styret

Styret i Econa Buskerud består av en engasjert styreleder og flere styremedlemmer som har bakgrunn fra ulike bransjer og sektorer. Vi har alle tilhørighet til lokalområdet i Buskerud og ønsker gjennom vervet i lokalavdelingen å styrke lærings- og nettverksbyggingen til våre medlemmer. 

I en tid der den eneste variabelen som er konstant, er endring, oppfordrer vi våre medlemmer til å holde seg oppdatert om det nyeste innenfor teknologi, metoder og andre trender for å være konkurransedyktig i arbeidsmarkedet. Derfor har vi som mål å tilby et fagseminar/arrangement nesten hver måned for at alle våre medlemmer skal finne noe som passer deres behov.

Korte ord fra Styreleder:

Gjennom min lange karriere fra multimilliard internasjonale konsern, som linjeleder, prosjektleder og ERP prosess spesialist vet jeg at samspill gjennom nettverk er nøkkelen til suksess. Econa vil bidra til den nødvendige ballast for å nå dine mål.

Salgsbetingelsene finner du her.