Individuell karriererådgivning

Er du på jakt etter jobb eller usikker på om du er på rett hylle karrieremessig? Ønsker du å ta grep, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Bestill time med en av Econas karriererådgivere.

Karriererådgiver Kristin Ølberg veileder Econa-medlemmer

Foto: Econa

Uansett hvilket stadium du er på i arbeidslivet kan vi hjelpe deg å kartlegge hva som er viktig for deg, og hvordan du kan utvikle deg videre. Har du ordinært medlemskap eller går siste året på masterutdannelsen, kan du bestille time hos en av våre erfarne karriererådgivere. Timen vil foregå digitalt eller over telefon.

Vi tilbyr

  • kartlegging av kompetansen og interessene dine
  • vurdering av mulighetene dine
  • veiledningssamtaler der vi diskuterer veien videre – for eksempel hvilken kompetanse du bør opparbeide deg

En karrieresamtale passer for deg som ønsker å ta grep om karrieren din. Kanskje er du i jobb i dag, men ønsker endring eller er usikker på om du er på rett plass? Eller du har vært i arbeidslivet en stund, men sliter med å få utnyttet potensialet ditt. Våre rådgivere er også gode samtalepartnere for deg som vil utvikle deg som leder, eller hvis du ønsker en bedre balanse mellom jobb og fritid.

Er du student, kan vi sammen finne ut hvilke ønsker og interesser du har, slik at du lettere kan stake ut din fremtidige karriere.

Vi åpner for timer en måned om gangen. Finner du ingen ledige timer som passer, så sjekk igjen om en stund.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Har du flere karrierespørsmål? Kontakt oss!