Forsikringsskolen

Forsikringsskolen er en videoserie med ni korte videoer hvor du lærer mer om forsikringsproduktene du har tilgang til som Econa-medlem. På cirka 20 minutter vil Forsikringsskolen gi deg en bedre forståelse for hvilke forsikringer du bør ha, uten å betale mer enn du må.

Vet du hvilke forsikringer du egentlig trenger? Vi skjønner at det ikke er lett å orientere seg i forsikringsjungelen. Derfor vil Forsikringsskolen hjelpe deg med å forstå hvilke forsikringer du bør ha, slik at du kan føle deg tryggere om det uforutsette skulle skje. 

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Kapittel 1: Hva er Econa Forsikring?

Visste du at Econa har et eget forsikringskontor med dedikerte rådgivere kun for Econas medlemmer? Rådgiverne gir deg råd og anbefalinger om hvilke forsikringer du trenger og ikke trenger, basert på din livssituasjon. 

Kapittel 2: Kollektive forsikringer

Samme avtale - samme vilkår! Vi tilbyr de viktigste forsikringene til både deg og dine nærmeste til en god pris. 

Kapittel 3: Uføreforsikring

Uføreforsikring er en av de vikigste forsikringene du kan ha. Vi er flinke til å forsikre ting som hus og bil, men hva med å forsikre egen fremtid og inntekt?

Kapittel 4: Livsforsikring

Livsforsikring er kanskje ikke det vi tenker mest på i hverdagen, men det kan ha enorme konsekvenser hvis det verste skulle skje. Likevel er det ikke alle som trenger denne type forsikring. I denne videoen kan du se hvem vi anbefaler å tegne livsforsikring. 

Kapittel 5: Kritisk sykdom

Alvorlige sykdommer kan ramme hvem som helst, når som helst. Dessverre kan da også økonomien bli rammet. Med forsikringen Kritisk sykdom slipper du akkurat det.

Kapittel 6: Econa Student og Ung

Er du mellom 18 og 34 år får du fire forsikringer i én og samme pakke, til en av markedets beste priser!

Kapittel 7: Reiseforsikring

Mange tror at de har god nok forsiking gjennom kredittkortet sitt, men det er viktig å huske at forsikringen da kun gjelder den spesifikke turen som er bestilt med kortet. Vi anbefaler derfor sterkt å kjøpe helårs reiseforsikring, og hos oss får du den til en av markedets beste priser.

Kapittel 8: Innboforsikring

Så lenge du bor et sted og eier ting, må du ha innboforsikring. Konsekvensen ved å ikke ha denne forsikringen er at du må dekke alle skader selv. Men hvilke av dine eiendeler dekkes av innboforsikringen?

Kapittel 9: Individuelle forsikringer

I motsetning til kollektive forsikringer, er det umulig å sette en fast pris på individuelle forsikringer, da disse består av ulike objekter innen kategorier som bil, båt, hus og kjæledyr. Forsikringskontoret hjelper deg å finne løsningen som best mulig dekker ditt behov.

La oss hjelpe deg med å kartlegge ditt behov slik at du blir riktig og gunstig forsikret. 

Ta kontakt med Econa Forsikring i dag!