Artikler innenfor kategorien "Medlemshistorier"
 • NM i økonomi er i gang for fullt, og er uten tvil årets studentbegivenhet. Gjennom tre delfinaler kårer vi landets beste økonomistudenter sammen med våre samarbeidspartnere Nordea, BDO, E24, og Söderberg & Partners. I potten ligger både pengepremier og unike karrieremuligheter.

  07.12.22
 • Å være tillitsvalgt i en bedriftsgruppe gir deg mye faglig påfyll og rask personlig vekst. - En pangstart for deg som har ambisjoner om å bli leder, sier Haakon Sandven, styreleder for Econas bedriftsgruppe i DNB.

  29.09.22
 • Som nyutdannet siviløkonom, takket hun fornøyd ja til en av de første jobbene hun ble tilbudt. Så fikk hun tilbud om et mer fristende jobbtilbud – med oppstart i samme periode. Dét kunne endt med erstatningsansvar.

  22.03.22
 • Bendik Dale Fiskerstrand fulgte drømmen og søkte seg til masterstudiet i strategisk HR ved Høyskolen Kristiania. Han deler sine erfaringer og råd med deg som står overfor mastervalget.

  13.01.22
 • Da Charlotte Edvardsen fikk tilbud om sin første fulltidsstilling etter studietiden, brukte hun muligheten til å utfordre seg selv og gå inn i forhandlinger om lønnen. Med god hjelp fra både Econas advokater og lønnsekspert, landet hun jobben og opparbeidet seg nyttig kompetanse.

  03.11.21
 • Line jobbet seg opp fra et vikariat til fast stilling, men da det var tid for lønnssamtale, ga ikke Econas lønnskalkulator henne klare svar. Stillingen hennes var nemlig en kombinasjon av to stillingstyper. Likevel oppnådde hun gode resultater med hjelp fra Econa.

  12.10.21
 • Carina følte at hun hverken utviklet seg nok i jobben eller fikk riktig lønn for den økende graden av ansvar. Med god hjelp fra Econas lønnsrådgiver tok hun grep: I tillegg til å lande en ny og spennende jobb, forhandlet hun tilbudet opp med 35 000 kroner.

  07.10.21
 • Etter lang tids alvorlig sykdom opplevde Marit Lieng å havne i konflikt med sin arbeidsgiver. Gjennom Econa-medlemskapet fikk hun profesjonell rådgivning til å løse den fastlåste situasjonen. I dag styrer Marit sin egen hverdag.

  05.10.21
 • Claudia Antwi-Adjei Hedegaard hadde jobbet i en rekke lederstillinger i oljebransjen i ti år da hun plutselig stod overfor et viktig veivalg: skulle hun ta sjansen? Ett år senere var hun leder i mediebransjen.

  13.09.21
 • Econa-medlem Kristian (33) brukte Econas lønnsstatistikk da han skulle i forhandlinger med sjefen. Dette ga ham et lønnshopp han aldri hadde sett for seg.

  04.08.21
 • I dag jobber Jostein Lund Halvorsen som Associate i Deloitte. Han mener deltagelsen i NM i økonomi har gitt ham en god start: «Det var en veldig god arena til å lære av andre og utfordre seg selv.»

  04.08.21
 • Johanne Fredslund Dølvik skulle ha startet som konsulent i Knowit Insight høsten 2020. Men på grunn av koronaviruset ble det utsatt til januar 2021. Dette er en situasjon mange nyutdannede økonomer har havnet i, og det er viktig å ta god styring når slikt skjer.

  11.07.21
 • Kristian Krohn-Hansen mener at studenter fort kan bli utnyttet av utleiere hvis de ikke er oppmerksomme. Dette fikk han selv oppleve på kroppen mens han studerte økonomi ved Nord Universitet.

  06.07.21
 • «En mentor bør være genuint interessert i å forstå andre menneskers ståsted og ha et ønske om å bistå andre i deres utvikling.» Den erfarne mentoren Tove Kaiku oppfordrer andre til å gripe sjansen. Her deler hun og et annet Econa-medlem sine erfaringer som mentor.

  23.06.21
 • «Jeg var ny i lederrollen, og opplevde mange ukjente muligheter og problemstillinger i hverdagen», forteller Anas Chair Yemlahi. Her forteller han og to andre medlemmer om erfaringen sin fra Econas mentorprogram.

  23.06.21

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.