Magma Utgave 2021 Magma logo - lenke til Magma forsiden
TEKST: Simen Høgberg, Econa FOTO: Econa

Tre gode grunner til å være studentmedlem i Econa

Som student innen økonomisk-administrative fag har du allerede gjort et veldig klokt valg. Men hvorfor bør du være medlem i Econa?

Aldri alene: Du er aldri alene med Econa. Med 15 studentgrupper finner du alltid et fellesskap.

Foto: Econa

Som studentmedlem i Econa har du en rekke fordeler, både faglig og sosialt. Gjennom et nettverk på over 27 000 medlemmer, hvorav 3 500 studentmedlemmer, har du mulighet til å være en del av noe større. For kun 300 kroner i året får du en rekke gode fordeler og støtte – både i studietiden og gjennom hele karrieren. Her er tre gode grunner til hvorfor du bør være medlem!

Sosial arena

Et medlemskap gir deg tilgang til faglige samlinger, kurs og sosiale arrangementer der du kan bygge nettverk. Econa har 15 studentgrupper på universiteter og høyskoler over hele landet, i tillegg til København og London. Studentgruppene samler økonomistudentene i et nettverk, arrangerer både faglige og sosiale samlinger og sørger for at nettopp du får tilbud utover ordinært studieløp. Du kan regne med Econa for de sosiale møteplassene!

Støtte i karrieren

Econa gir deg råd om hvordan du bør gå frem når du skal søke jobb. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Som medlem får du gjennomlesning og tips til CV-en og søknaden din før du skal søke på en jobb, for vi vet at ingenting er bedre enn å få det så personlig og tilpasset den aktuelle stillingen som mulig. Når jobben er i boks, har vi dyktige advokater som kan se gjennom arbeidskontrakten og sjekke at alt er ok. Husk – selv om du er nyutdannet, kan du alltid stille krav. Du er attraktiv, og det kan du regne med at Econa vil tydeliggjøre!

Økonomisk trygghet

Som Econa-medlem får du tilgang til en av markedets beste forsikringspakker til en svært god pris. Visste du at de aller fleste studenter ikke lenger er forsikret via foreldrene når de flytter ut? Derfor har vi en egen trippel forsikring som gir deg reise-, ulykke- og innboforsikring i ett! Du har også muligheten til å utvide den når du reiser på utveksling.

I tillegg får du som Econa-medlem trolig markedets beste boliglånsrente gjennom avtalen vår med Danske Bank. Visste du at du kan spare flere tusen kroner i året ved å flytte boliglånet ditt? Hos oss får du også gode betingelser på BSU og sparekonto. Du kan regne med Econa for et billigere boliglån!

Kort fortalt har du som medlem av Econa alltid en forening i ryggen som kjenner din utdanning og hvilke utfordringer som kan oppstå i studietiden og i arbeidsmarkedet. Ingen annen forening kan faget og økonomers arbeidssituasjon som Econa. Så regn med oss – vi er med deg gjennom hele studietiden og karrieren!

Les hele Magma nr. 4 2021

)