Vinsmaking på Gvino
Econa Kristiansand gjentar suksessen med vinsmaking i vannkanten i den flotte vinbaren i Kanalbyen. Dere vil få smake på et utvalg georgiske viner, sammen med litt tapas i hyggelige omgivelser.

Arrangementet starter kl 17, og innehaver Natia Kurua og resten av teamet tar oss imot. Natia forteller om hvordan vinene lages i Georgia – både etter eldgamle tradisjoner og mer moderne metoder – og gir innblikk i kultur, historie og produksjonsteknikker som gjør georgisk vin helt unik.

Natia Kurua, innehaver Gvino Vinbar
I løpet av vinsmakingen vil dere få smake på tre forskjellige viner: én hvitvin, én oransjevin og én rødvin. Vi gleder oss til å ta dere med på en smakfull reise gjennom georgisk vintradisjon – en av verdens eldste, med røtter som strekker seg hele 8000 år tilbake i tid. Det serveres også en liten tapas-tallerken med spekemat, ost og tilbehør som passer til vinene vi smaker på.
Det blir en uformell og hyggelig kveld hvor vi både smaker, lærer og deler historier om vin og vinproduksjon i Georgia.
Arrangementet vil vare til ca 20:00, men vinbaren er åpen utover kvelden for de som ønsker å være lengre.
Arrangementet har i utgangspunktet bindende påmelding, men vi vil forsøke å selge billettene videre dersom deltakere skulle bli forhindret fra å komme.
Send i så fall beskjed til kontaktperson på arrangementet.
No show vil faktureres med 400kr.