Kokkekurs på Kulinarisk Akademi
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette kokkekurset er perfekt for deg som har interesse for mat og vin, eller som rett og slett ønsker å utvide kunnskapene dine og lære noe nytt.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Tirsdag 28. januar
- 17.00 - 21.00
- Kulinarisk Akademik Mathallen
- Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo
- 0178, Oslo
Priser, plasser og frister
- Medlem: 1450,-
- Gjest/Ikke medlem: 1950,-
- Student medlem: 1450,-
- Ledige plasser: 1
- Påmeldingsfrist: 20. januar
Kontaktperson
- Carolin Azar
- Tlf: 41127902
- caro.azar@icloud.com
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. De er en gjeng kokker og vinkelnere, der alle har et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiaster som ønsker å inspirere og videreføre kunnskap om mat og vin.
I løpet av tre til fire timer får man en innføring og smaking av musserende vin.
Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.
Du lærer :
- Produksjonsprosess på musserende vin,
- Musserende vins egenskaper i kombinasjon med mat.
- Retter som er enkle å lage til musserende vin
Praktisk informasjon:
- Boblende middag har oppstart 17:00 tirsdag den 28.januar 2025
- Inkludert i prisen foruten selve kurset og maten, også 4 glass musserende
- Ha med godt fottøy og behagelige klær
- Forkle får du låne av KA
- Kursmenyen kan variere noe
- Du er velkommen til å kjøpe drikke før og under kurset.
- Varighet: ca 3,5-4 timer
Kom gjerne alene og utvid nettverket ditt, eller gi en kulinarisk opplevelse i gave og del den med en venn. Den perfekte gave til hobbykokken eller vinentusiasten!