Hva skal til for å bli gründer - og lykkes?
Går du med en gründer i magen? Ønsker du å få innsikt i hvordan en idé kan realiseres og utvikles til lønnsom virksomhet? Hva man må gjennom underveis og hva kreves for virkelig å lykkes?
Kursdetaljer
Tid og sted
- Onsdag 2. april
- 17.30 - 19.30
- Stortingsgata Kurs og Konferansesenter (tidligere Høyres Hus)
- Stortingsgaten 20
- 0161, OSLO
Priser, plasser og frister
- Medlem: Gratis
- Student medlem: Gratis
- Ledige plasser: 33
- Påmeldingsfrist: 2. april
Kontaktperson
- Narve Jordheim
- Tlf: 90859357
- narjo@online.no
Tid og sted
- Onsdag 2. april
- 17.30 - 19.30
Priser, plasser og frister
- Medlem: Gratis
- Student medlem: Gratis
- Ledige plasser: 231
- Påmeldingsfrist: 2. april
Kontaktperson
- Narve Jordheim
- Tlf: 90859357
- narjo@online.no
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
På dette møtet vil to særdeles vellykkede gründere komme med råd og dele erfaringer med oss.

Per LIllebø
Per Lillebø er siviløkonom fra NHH. Etter noen år i Norsk Hydro startet han sammen med partnere flere selskaper innen olje(virksomheten). I 1992 kjøpte han selskapet Cambi som den gang var et laboratorieselskap innen treforedling. Selskapet utviklet så en teknologi for omdanning av kloakkslam og organisk avfall til verdifulle miljøprodukter. Det er nå verdensledende og har levert slamhåndteringsanlegg i storbyer som London, Washington, D.C. og Beijing. Cambi er børsnotert på Euronext Growth og ble i 2023 kåret til årets børsselskap. Selskapet er nå verdt mer enn kr 2,5 mrd norske kroner.
Se Cambi - World Leader in Thermal Hydrolysis

Karl-Axel Bauer
Karl-Axel Bauer er jurist og har jobbet ni år i McKinsey. Faren eide restauranten Lorry hvor han måtte jobbe fra han var 12 år, og som han nå eier og driver med sin bror. I etasjen over Lorry holder selskapet Askeladden & Co til, et selskap han startet sammen med seks andre gründere i 2017. Selskapet bidrar til å fornye, forenkle og forbedre forretningsmodellene innen tradisjonelle tjenestenæringer. Sammen med andre gründere har de startet, utviklet, finansiert og skalert mange nye prosjekter innen ulike bransjer, noe som har resultert i selskaper som Dr. Dropin, Cutters, Rebil, Squeze og Verd.
Se Askeladden & Co - Founding a better world.
Mat og mingling fra kl 17.00