Kan du løfte Econa til nye høyder?

Econa er en forening med vind i seilene. Siden 2019 har vi vokst med nesten 30 % og omsetningen nærmer seg raskt 100 millioner i året. I løpet av året skal hovedstyret lage ny strategi for foreningen, og vi søker nå styremedlemmer som kan løfte hovedstyret ytterligere.

Nesten 30.000 økonomer, markedsførere, HR-rådgivere, controllere, prosjektledere, rådgivere, studenter og andre med mastergrad har valgt å melde seg inn i Econa. For å gi vår mangfoldige medlemsmasse et godt tilbud har vi det siste året blant annet byttet partner på bank og forsikring, etablert nye medlemstjenester og hatt over 15.000 deltakere på våre digitale sendinger. For å nevne noe.

Nysgjerrig? Les mer om hovedstyret her!

Vår lønnsstatistikk viser at det er gode tider for de fleste av våre medlemmer. Samtidig har vårt advokatkontor løst flere saker enn noensinne. Karriere- og lønnsrådgivingen vår er stadig fullbooket. I et mediebilde preget av store overskrifter, trenger vi en faglig sterk og rasjonell stemme i debatten. Vi er – og skal fortsette å være – relevante og nyttige for våre medlemmer.

Dagens hovedstyre består av ti engasjerte og dyktige medlemmer. Noen av disse takker for seg, og vi trenger derfor deg som vil hjelpe foreningen å ta nye steg. Er temaer som mangfold, bærekraft, næringsliv, arbeidsmarked og medlemsnytte noe som pirrer? Er du interessert i strategiarbeid, økonomistyring og frivillighet? Da bør du melde ditt kandidatur.

Vi ønsker at hovedstyret i Econa skal ha en bred sammensetning basert på ulike kriterier som kompetanse og mangfold. Denne gangen ser valgkomiteen spesielt etter kandidater som har

  • strategisk markedsbakgrunn
  • erfaring fra tilsvarende organisasjoner
  • ledelseserfaring

Hovedstyret møtes syv til åtte ganger i året, og det er begrenset arbeidsmengde mellom møtene. Til å støtte deg har du 38 engasjerte medarbeidere og et hundretalls frivillige og tillitsvalgte. Vervet er ulønnet.

Dersom du selv ønsker å stille til valg eller sitter på gode forslag til kandidater i og utenfor Econa kan du sende inn ditt forslag på e-post til valgkomite@econa.no snarest, senest 1.februar 2023. 

Les mer om valgkomiteen.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med styresekretær og rådgiver for HR- og organisasjon i Econa, Stian Branting Dalland.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.