Trygg på at vi får den beste renten

Da Lotte Børnick-Sørhaug skulle ta opp boliglån, førte Econa-medlemskapet til svært god rente. På toppen har hun en garanti for at hun alltid får de beste betingelsene.

Portrett av Lotte Børnick-Sørhaug, som har bankavtale gjennom Econa

Lotte er trygg på at hun får den beste boliglånsrenta gjennom Econa.

Foto: Econa

Jeg husker at vi sjekket med flere, og at vi raskt kom frem til at det utvilsomt var en fordel å være Econa-medlem, sier siviløkonom og mangeårig medlem Lotte Børnick-Sørhaug.

Det har gått noen år siden hun og samboeren tok opp boliglån for første gang. I ettertid har de byttet ut leiligheten i Oslo sentrum med en større bolig på Røa.

– Men lånet vi fikk gjennom Econa-medlemskapet er fortsatt med oss, sier hun.

I tillegg til gode betingelser sammenlignet med andre aktører, peker Børnick-Sørhaug på en annen, sentral fordel ved Econas bankavtale. Danske Bank gir nemlig Econa-medlemmer en garanti for at de til enhver tid får den beste renten banken kan gi.

Jeg føler meg veldig trygg på at vi hele veien får den beste renten det er mulig å få.

– Boliglånet kommer vi til å ha i mange år. Likevel blir det ikke til at vi sammenligner banker veldig ofte. Én av grunnene er jo at renta nå er veldig lav, men først og fremst handler det om at vi vet at banken følger med på dette for oss, slik at vi slipper å forhandle med banken, sier hun, og fortsetter:

– Jeg føler meg med andre ord veldig trygg på at vi hele veien får den beste renten det er mulig å få.

Sparer inn medlemskontingenten

Rådgiver for kommunikasjon og samfunnskontakt Svein-Egil Jørgensen i Econa sier han er glad for at de kan tilby medlemmene svært gode lånebetingelser.

– Som Børnick-Sørhaug nevner, kan man som medlem være sikker på at banken tilbyr deg sin beste rente. Dette alene gjør faktisk at man sparer inn medlemskontingenten, sier han.

– I tillegg justeres som sagt renten hver gang det kommer renteendringer. Vi kan også garantere at man alltid får den beste renten Danske Bank kan gi. Medlemmene våre slipper med andre ord å følge med på dette selv, sier han.

Jørgensen understreker videre at avtalen med Danske Bank reforhandles hvert fjerde år.

– Man kan derfor være trygg på man også i årene som kommer er sikret en god bankavtale gjennom Econa, lover han.

Bli medlem i dag!

Som Econa-medlem skal vi alltid tilby deg ledende betingelser på bankrente. Som medlem hos oss skal du alltid være trygg på at vi forhandler de beste tilbudene for deg. Du skal dessuten slippe å følge med på om banken faktisk justerer betingelsene dine i takt med renteendringene. Dette gjør vi og Danske Bank for deg – garantert.

Du og din ektefelle eller samboer får også ekstra gode betingelser på daglige banktjenester og billån.

 

Meld deg inn i dag for å få tilgang til den beste lånerenten og andre svært gode betingelser på bank og forsikring.