Vinsmaking - opplev gode viner fra Piemonte

Vinsmaking - Opplev viner fra Piemonte med Ove Botnevik som vinguide.

Tid og sted

  • Fredag 25. april
  • 19.00 - 22.00
  • Grand Hotel Terminus
  • Zander Kaaes gate 6
  • Bergen

Priser, plasser og frister

  • Medlem: 475,-
  • Gjest/Ikke medlem: 625,-
  • Student medlem: 475,-
  • Ledige plasser: 0
  • Påmeldingsfrist: 1. april

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet

Piemonte-smaking I Piemonte er det lange tradisjoner med å lage kvalitetsvin. Gjennom over 1000 år har Piemonte utviklet seg til å bli et vinområde hvor betydningen av jordsmonn, mikroklima og alt som ligger i begrepet «terroir» kommer klart til uttrykk. Vi skal bli kjent med ulikheter i geografi, jordsmonn og vinstiler i Piemonte og se at variasjonene er store og det åpner seg en verden av spennende viner.

I Piemonte finnes det kvalitetsvin i alle prisklasser. På smakingen vil vi gi innblikk i Piemontes historie som vinområde, presentere vinområder og druer. Vi vil smake karakteristiske rødviner fra de beste vinområdene i Piemonte. Vi vil anbefale flere gode piemonteviner, ut fra kvalitet og pris, som kan kjøpes på Vinmonopolet.

Det vil på vinsmakingen også bli tatt opp om det er interesse for å arrangere en Econavintur til Bordeux høst 2025 eller vår 2026. Da med Ove Botnevik som vinguide.

Ingen refusjon av påmeldingsavgift etter påmeldingsfristen.