Vinsmaking - opplev gode viner fra Piemonte
Vinsmaking - Opplev viner fra Piemonte med Ove Botnevik som vinguide.
Kursdetaljer
Tid og sted
- Fredag 25. april
- 19.00 - 22.00
- Grand Hotel Terminus
- Zander Kaaes gate 6
- Bergen
Priser, plasser og frister
- Medlem: 475,-
- Gjest/Ikke medlem: 625,-
- Student medlem: 475,-
- Ledige plasser: 0
- Påmeldingsfrist: 1. april
Kontaktperson
- Jan Georg Tangenes
- Tlf: 48014157
- jan.tangenes@uib.no
Påmelding
Påmelding
Du må logge deg inn og være medlem for å melde deg på dette arrangementet
Piemonte-smaking I Piemonte er det lange tradisjoner med å lage kvalitetsvin. Gjennom over 1000 år har Piemonte utviklet seg til å bli et vinområde hvor betydningen av jordsmonn, mikroklima og alt som ligger i begrepet «terroir» kommer klart til uttrykk. Vi skal bli kjent med ulikheter i geografi, jordsmonn og vinstiler i Piemonte og se at variasjonene er store og det åpner seg en verden av spennende viner.
I Piemonte finnes det kvalitetsvin i alle prisklasser. På smakingen vil vi gi innblikk i Piemontes historie som vinområde, presentere vinområder og druer. Vi vil smake karakteristiske rødviner fra de beste vinområdene i Piemonte. Vi vil anbefale flere gode piemonteviner, ut fra kvalitet og pris, som kan kjøpes på Vinmonopolet.
Det vil på vinsmakingen også bli tatt opp om det er interesse for å arrangere en Econavintur til Bordeux høst 2025 eller vår 2026. Da med Ove Botnevik som vinguide.
Ingen refusjon av påmeldingsavgift etter påmeldingsfristen.