Verdien av et studentmedlemskap

Studentansvarlig i Econa, Simen Høgberg, har regnet på verdien av et studentmedlemskap for deg. Bruk medlemskapet ditt!

Du kan spare 6790kr på et studentmedlemskap hos Econa
Foto: Econa

Du kan alltid regne med Econa og at vi er der for nettopp deg gjennom studietiden din. Som medlem av Econa kan du alltid være sikker på at du har oss i ryggen.

15 studentgrupper med lokale arrangementer

For at du skal utvikle deg faglig og karrieremessig, arrangerer våre lokale studentgrupper mange kurs, arrangement og foredrag. Vi jobber for at du får muligheten til å komme i kontakt med yrkesaktive i ditt nærmiljø, og knytte nettverk ved å delta på lokale arrangementer. Finn din studentgruppe her.

Hjelp til å skrive CV og jobbsøknad

Du synes kanskje det er vanskelig å skrive en god CV og søknad. Det florerer av tips og råd og maler på nettet, men det er få fasitsvar.
Som studentmedlem i Econa får du CV og jobbsøknad evaluert og kvalitetssikret av vårt jobbsøkerteam. Send inn her.

Hjelp med arbeidskontrakt

Når du får tilbud om din første jobb etter endt studier bør du alltid sende inn arbeidsavtalen for en sjekk hos våre jurister før du signerer. Ta kontakt med oss via skjema for juridiske henvendelser.

Juridisk hjelp ved husleieforhold

Skal du leie eller si opp bolig? Har du fått uventet husleieøkning? Eller har du andre spørsmål knyttet til leieforholdet? Som studentmedlem kan du kostnadsfritt få råd i saker som angår husleieforholdet ditt. Kontakt oss her.

Tilgang til en til en av markedets beste studentforsikringer

Det kan være dyrt å droppe forsikringer. Som medlem får du tilgang til en av markedets beste forsikringspakker for til en svært god pris! Les mer om studentforsikringen her.

Tilgang til en av markedets beste bankrenter

Som Econa Student medlem har du trolig markedets beste boliglånsrente til 1,17% nominell (per august 2021) og gode betingelser på BSU og sparekonto. Banktilbudet for student finner du her.

Med andre ord er det en «no brainer» hvorfor du skal være studentmedlem i Econa for kun 150,- kroner i halvåret!