NHH-studentens beste tips til nye studenter

Eivind Emil Andersen er 23 år gammel og studerer ved Norges Handelshøyskole. Han merket fort at et medlemskap i Econa er gunstig for videre karriere.

Foto: Privat

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Opprinnelig ble jeg medlem av Econa som følge av at medlemskapet inkluderer kurs og informasjon rundt karriere. Også får man gode bank/forsikringsavtaler. Gjennom Econa-medlemskapet har jeg videre opplevd at dette er en fin måte å bli kjent med studenter på tvers av kull, og studenter utenfor de kretsene man normalt sosialiseres med.

2. Hva studerer du?

Jeg starter mitt 5.år på NHH, som tilsvarer siste år på mastergraden i økonomi og administrasjon.

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på BI Oslo?

Mitt fremste tips til nye NHH-studenter er å prøve å se mer av Bergen enn utelukkende området rundt skolen og sentrum. Bergensområdet har mye å by på, og selv tok det meg lang tid før jeg utnyttet dette. Byfjellene byr jo alltid på fine turmuligheter, men dersom man ønsker å utforske noe annet anbefaler jeg turområder i blant annet Åsane. Dersom man vil gjøre noe litt mer tradisjonelt er både Fantoft stavkirke og Tellevik kystfort å anbefale. Lagunen Storsenter er også et sted man kan ta bybanen til dersom man ønsker å shoppe hvor alt er samlet på et sted.

Om Econa:

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi hjelper over 3500 økonomistudenter med å få mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.