Dette er finalelagene i NM i økonomi 2022

Etter en intens kamp kan vi endelig gratulere 11 sterke lag med finaleplass i NM i økonomi 2022. Årets finale går av stabelen 1.april i Oslo og det vil komme lag fra hele Norge, samt et lag fra København.

Even Nødland fra BDO
Foto: BDO

I runde to kjempet over 90 lag om en av de ti plassene i finalen. BDO sin case inneholdt blant annet årsavslutningsposteringer, analyse, investeringsanalyse og finans.  

– Det var spennende hele veien inn. Vi klarte ikke å skille lag 10 og 11. Derfor blir det ett ekstra lag i finalen i år, sier Even Nødland fra BDO som også sitter i juryen. 

Om finalen 

Finalen vil foregå i Oslo 1. april og vil bestå av kortcase fra BDO og et hovedcase fra Danske Bank. De fire beste lagene etter dette må gjennom en superfinale før vi kan kåre: Norges beste økonomistudenter.

Lagene

 

Lagnavn 

Skole 

1 

Mr. Market`s Bulls and bears 

NHH 

2 

Goodwill Hunting 

CBS 

3 

IPO-gutta 

NHH 

4 

Tittentei 

UiT 

5 

Free solo 

NHH 

6 

In-tax-icated 

NHH 

7 

Brødrene Tal 

UiT 

7 

Vennegjengen 

NHH 

8 

KVJohnsen & Partners 

BI Trondheim 

9 

Lættis 

NHH 

9 

Cautius optimism 

OsloMet 

 

Dette er NM i økonomi 

  • Hensikten med konkurransen er å øke interessen og motivasjonen for økonomifaget, både blant studenter og i næringslivet. Konkurransen setter pensum opp mot virkelighetsaktuelle spørsmål og danner en rød tråd mellom de økonomiske fagretningene og arbeidslivet. 
  • Gjennomføres i år for 10. gang, og er i all hovedsak rettet mot studenter innen økonomisk-administrative fag, både bachelor og master. 
  • Arrangeres av Econa i samarbeid med Danske Bank, BDO, UHR og Dagens Næringsliv. 
  • Førstepremien er på 30.000 kroner. Laget får presentere vinnercaset for ledergruppen til Danske Bank og de vil representere Norge under Nordisk mesterskap i økonomi. I tillegg får de en helsides gratulasjonsannonse i Dagens Næringsliv. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.