Rabatt på pensjonssparing

Pensjonen du sparer opp gjennom arbeidslivet legger grunnlaget for det du skal leve av i fremtiden. Hvis du har innskuddspensjon regnes pensjonssparingen din som en prosentsats av lønn. Forvaltningshonoraret trekkes altså fra din sparing, så en lavere pris betyr mer i sparing for deg. Derfor får du som Econa-medlem gode rabattavtaler på pensjonssparing.

Foto:

Spar til pensjon med Kron

Kron tilbyr sparing i fond og pensjonsløsninger. Gjennom Kron får du tilgang til tjenester som før var forbeholdt personer med betydelig kapital. Kron har en sterk bærekraftsprofil i sine produkter, og tilbyr stor valgfrihet. Gjennom Akademikerne pluss har alle Econa-medlemmer rabatterte priser på tjenester hos Kron: 

  • Kron Indekspakke: Standardpakke med Krons anbefalinger og 50 % valutasikring. Pris med rabatt 0,17 % 
  • Kron Indekspakke, valutasikret: En pakke med 100 % valutasikring og med en andel Norden (kan velges i bestem selv). Pris med rabatt 0,19 % 
  • Kron Indekspakke Verden: En pakke uten Norden og uten valutasikring. Pris med rabatt 0,16 %  

Du trenger ikke å informere Kron om at du er medlem i en Akademikerne Pluss-forening. Vi sørger for at medlemskapet ditt verifiseres og at du får belastet honorar tilbakebetalt rett inn på din Kron konto.

Kron gir deg også muligheten til å sette sammen din helt egne pensjonssparing som enkelt kan styres via egen app. Plattformavgiften med rabatt er 0,075 % 

For å sammenligne priser på egen pensjonskonto kan du sjekke finansportalen.no.

Hva med deg som tidligere har jobbet i offentlig sektor?

Kron tilbyr også gode priser på forvaltning av pensjonskapitalbevis (PKB). Her er prisene de samme som for egen pensjonskonto. Du kan sammenligne priser på finansportalen.no 

Pensjonsavtale for selvstendig næringsdrivende hos Storebrand

Econa har forhandlet en svært god og helhetlig samarbeidsavtale med Storebrand. Denne avtalen gir trygghet og forutsigbare priser på pensjon for alle medlemmer som driver egen virksomhet, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene.

Du kan også kontakte Kundeteam Bedrift på telefon 22 31 52 77.  

Gjennom Econas avtale hos Storebrand, får du et konkurransedyktig tilbud på pensjon. Ved opprettelse av en pensjonsavtale kan du oppnå skattefordeler, reduserte administrasjons- og forvaltningskostnader. Rådgivere hos Storebrand hjelper deg å velge mellom ulike gunstige ordninger. 

Storebrand Finansiell Rådgivning hjelper deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt din økonomi, både som privatperson og selvstendig næringsdrivende. 

Som medlem får du 30 minutters gratis pensjonsrådgivning hos Pensjonseksperten AS.