Rabatt på pensjonssparing | Personlig økonomi

Pensjonen du sparer opp gjennom arbeidslivet legger grunnlaget for det du skal leve av i fremtiden. Som Econamedlem får du gode priser på pensjonssparing.

Kvinnelig arbeidstaker som snart er pensjonist

Econamedlemmer får rabatterte priser på pensjonssparing.

Lavere pris på pensjonssparing betyr bedre pensjon

Hvis du har innskuddspensjon, regnes pensjonssparingen din som en prosentsats av lønnen. Forvaltningshonoraret trekkes fra sparingen, så en lavere pris på pensjonssparing betyr at du vil sitte igjen med mer penger i faktisk pensjon. Er du Econa-medlem, får du gode rabattavtaler på pensjonssparing.

Spar til pensjon med Kron

Kron logo

Kron tilbyr sparing i fond og pensjonsløsninger. Gjennom Kron får du tilgang til tjenester som før var forbeholdt personer med betydelig kapital. Kron har en sterk bærekraftsprofil og tilbyr stor valgfrihet. Gjennom Akademikerne pluss har alle Econa-medlemmer rabatterte priser på tjenester hos Kron.

Hos Kron kan du også sette sammen din helt egne pensjonssparing, som enkelt kan styres via en egen app. Fint for deg som ønsker full kontroll. Sammenlikn priser på Egen pensjonskonto på finansportalen.no.

Allerede medlem? Logg inn øverst til høyre.

Hva hvis jeg tidligere har jobbet i offentlig sektor?

Kron tilbyr gode priser på forvaltning av pensjonskapitalbevis (PKB). Prisene er de samme som for Egen pensjonskonto. Du kan sammenligne priser på finansportalen.no.

Pensjonsavtale for selvstendig næringsdrivende hos Storebrand

Storebrand logo

Econa har forhandlet frem en svært god og helhetlig samarbeidsavtale med Storebrand. Denne avtalen gir trygghet og forutsigbare priser på pensjon for deg som driver egen virksomhet, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene.

Du kan også kontakte Kundeteam Bedrift på telefon 22 31 52 77.

Hvis du oppretter pensjonsavtale med Storebrand, kan du oppnå skattefordeler og reduserte administrasjons- og forvaltningskostnader. Rådgiverne til Storebrand hjelper deg å velge mellom ulike gunstige ordninger.

Storebrand Finansiell Rådgivning hjelper deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg for økonomien din, både som privatperson og selvstendig næringsdrivende.

Som medlem får du 30 minutters gratis pensjonsrådgivning hos Pensjonseksperten AS.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.