Bli prosjektlederen i ditt eget liv sammen med Raphaël Poirée

Nytt år, nye muligheter, og en ny start. Vi kickstarter 2023 med skiskytterlegenden Raphaël Poirée som vil hjelpe deg med å nå dine mål og oppnå suksess i karrierelivet. Han forteller om hvordan han fikk realisert drømmen om å bli best i verden, og hvordan han har brukt motgang til sin fordel.

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Raphaël Poirée vil dele sine erfaringer, opplevelser og feil etter en lang karriere som skiskytter. Raphäel vil fortelle om hvordan han opplevde at det å bygge suksess ikke har handlet om mengden av trening, men om en sterk mental innstilling. Hvordan kan man bli sett og hørt? 

Med sine 15 år på det franske skiskytterlandslaget, og 15 år i det franske forsvaret har han opparbeidet seg en svært innholdsrik verktøykasse som han vil dele med deg. Disiplin, respekt, planlegging, gjennomføringsevne, sammen med balanse og god samhandling har vært viktige suksessfaktorer for Raphaëls suksess.  

Det handler om å være bevisst at du selv er et prosjekt, og et hvert prosjekt trenger en god leder. Meld deg på dette webinaret og skaff deg de riktige verktøyene til å lede deg selv, slik at du lykkes og når dine mål, og får en pangstart på 2023. 

Om Raphaël Poirée:

Raphaël Poirée

Meritter: Har vunnet 8 gull, og 11 sølv- og bronsemedaljer fra OL og VM, i tillegg til at han har vunnet verdenscupen i skiskyting sammenlagt 4 ganger. 

Bodd i Norge siden 2007, gift og har tre barn. 

Aktuell: Jobber i dag som Markedsleder i HRP 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.