Ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen
Vi gjentar suksessen, ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen.
Kursdetaljer
Velg tid og sted
Tid og sted
- Torsdag 23. februar
- 18.00 - 21.00
- Slakteren Brygghus
- Torggata 4
- 1850 MYSEN
Priser, plasser og frister
- Medlem: Gratis
- Ikke medlem: 200,-
- Student medlem: Gratis
- Ledige plasser: 5
- Påmeldingsfrist: 19. februar
Kontaktperson
- Snorre Holt Glemmestad
- Tlf: 47266862
- sglemmestad@gmail.com
Påmelding

Econa Østfold inviterer til ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen. I puben kan du gjenoppleve gammel Mysen-nostalgi da lokalene er de samme som huset Brødrene Diskerud – en kjent slakter og kjøttutsalg gjennom årtier i Mysen. Slakteren Brygghus er et lokalt ølhus på Mysen som åpnet ølutsalg høsten 2017. Påsken 2018 åpnet puben i lokaler på samme adresse som butikken. Sommeren 2019 sto eget bryggeri ferdig. Se mer info på deres Facebook-side