Ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen

Vi gjentar suksessen, ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen.

Tid og sted

  • Torsdag 23. februar
  • 18.00 - 21.00
  • Slakteren Brygghus
  • Torggata 4
  • 1850 MYSEN

Priser, plasser og frister

  • Medlem: Gratis
  • Ikke medlem: 200,-
  • Student medlem: Gratis
  • Ledige plasser: 5
  • Påmeldingsfrist: 19. februar

Kontaktperson

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

Econa Østfold inviterer til ølsmaking hos Slakteren Brygghus i Mysen. I puben kan du gjenoppleve gammel Mysen-nostalgi da lokalene er de samme som huset Brødrene Diskerud – en kjent slakter og kjøttutsalg gjennom årtier i Mysen. Slakteren Brygghus er et lokalt ølhus på Mysen som åpnet ølutsalg høsten 2017. Påsken 2018 åpnet puben i lokaler på samme adresse som butikken. Sommeren 2019 sto eget bryggeri ferdig. Se mer info på deres Facebook-side

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.