Nyhet! Econa afterwork: Hør våre inspirerende historier!

Econa Kristiansand inviterer til hyggelig og uformell afterwork på ulike steder i Kristiansand. Hvilken særegen historie skjuler seg bak daglig leder av stedet, som har lagt sjelen sin i å skape et godt sted for byens innbyggere?

Påmelding

Påmelding

Ved kurspåmelding samtykker du til at persondata relatert til kursdeltagelsen lagres og forvaltes av Econa.

På første afterwork får vi møte Terje Ousdal på Filosofen Pub. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon, og skulle tilfeldigvis bare hjelpe en kompis som drev utestedet Pakkhuset i Farsund med litt økonomisk styring. Det endte med at han tok over hele driften, og etter seks år hadde han også tatt over to andre utesteder og et treningssenter i byen. Etter mange år med røde tall og gjentatte konkurser, fikk Terje hjulene til å gå rundt.

Nå har han i tillegg åpnet Filosofen Pub i Kristiansand, fordi han så at et slikt sted manglet i byen. Hva er Terjes hemmelighet, og hva kan vi lære av hans erfaringer?

Vi sees på Filosofen Pub torsdag 16. mars kl. 17 for å få Terjes historie og erfaringer, samt nettverke med andre Econa-medlemmer i en hyggelig setting. Det blir mulighet for å kjøpe seg mat og drikke.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For at du skal få en best mulig brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler til å hente inn statistikk om hvordan nettstedet brukes. Les mer om informasjonskapsler.